Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Nordea seilaa tuota kolmiota. Ei tullut alas kolmannesta kosketuksesta viivaan. Mutta pelipaikka kokeilla. Päiväindikaattorit ei ole vielä kuumana. Jatkaako ylös. En omista. Mulla on vaan Aktiaa ja Mantaa.
 

Liitteet

  • Screenshot_20240510_151056_Chrome.jpg
    Screenshot_20240510_151056_Chrome.jpg
    77,9 KB · Katsottu: 24
Jos sitä tömistelisi sänkykauppaan, mikä tietenkin päätyy hankintaan samantien.

Kysymys onkin lähinnä vain siitä, tunnustaisiko elämän realiteetit ja hommaisi 80cm punkan. Jäisi tilaa kaikelle kivalle, kuten ilmastointilaitteelle.
 
Kysymys onkin lähinnä vain siitä, tunnustaisiko elämän realiteetit ja hommaisi 80cm punkan.

Älä helkkarissa. En edes harkinnut kapeaa sänkyä, vaikka tähän nykyiseen asuntoon muuttaessa ei ollut enää edes kissaa. Mutta on optio, että tarvittaessa mahtuu.

Ja kätsyä jos ei meinaa vaikkapa euroviisuja telkkarista katsoessa pysyä sohvalla hereillä, niin voi katsoa tai "katsoa" ne loppuun sängyssä, kun nostaa vain läppärin tuohon toiselle puolelle. Ja jos tarvitsee unilääkkeeksi kuunnella Sinuhe egyptiläistä, niin senkin saa kätevästi viereen jaarittelemaan. :rolleyes:
 
Eikä saatanassa alle 120cm sänkyä. Ei ehkä alle 140cm, vaikka oiskin sinkku, eikä ikinä ketään astuttavana. Pitäähän sängyssä olla lääniä sen verran, että mahtuu kääntymään.

Ja toki kissoillekin tilaa, koska kissojahan pitää olla <3
 
80cm sängyn voi hyväksyä intissä tai jossain teltassa, muuten ei oikein.

Muistan ikuisesti kun aikoinaan oltiin ostamassa pojalle sänkyä, nukkunut ennen sitä 100cm parvella. Meni 80cm runkopatjalle selälleen, kädet roikkuivat sängystä ulkona ja kysyi ”siis nukkuuko joku oikeesti tällaisilla?” :giggle:
 
Eikä saatanassa alle 120cm sänkyä. Ei ehkä alle 140cm, vaikka oiskin sinkku, eikä ikinä ketään astuttavana. Pitäähän sängyssä olla lääniä sen verran, että mahtuu kääntymään.

Ja toki kissoillekin tilaa, koska kissojahan pitää olla <3

Minulla on itselleni ja 1-2 kissalle riittänyt nippanappa 160cm. Ei kai kukaan aikuinen ihan oikeasti voi nukkua 80cm kapeassa sängyssä 😳

Ja läträä sitten oikein näkyvästi käsidesiä ennen räkänokkien lähellä oloa ja sen jälkeen.

Mielestäni lapset haisevat aina jotenkin epämääräisen pahalta, ja kun kyseessä on 1-vuotissynttärit, niin ko päähenkilöllä on todnäk kakka housussa jossain vaiheessa kemuja.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom