Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Ping @Sylverö https://yle.fi/a/74-20085513

Joka vuosi muinaiset egyptiläiset juhlivat ihmiskunnan pelastumista "humaltumisen juhlassa", jota juhlittiin tulvakauden alkaessa kesällä. Kuten nimikin kertoo, juhlan aikana nostettiin useampikin malja Hathorin kunniaksi tavoitteena vetää kunnon lärvit aina sammumiseen saakka.

Juhlissa myös tanssittiin ja laulettiin. Lähes alastomat tanssijattaret ilahduttivat jumalatarta ja yleisöä akrobaattisilla tansseillaan. Upeat Hathorin laulajattaret ja muusikot soittivat musiikkia hajustettu rasvakakku päänsä päällä antaen sen sulaa vartalolleen samalla kun rasvakakkujen ihana kukkaistuoksu hurmasi läsnäolijat.

Varmasti illan mittaan rakastavaiset menivät "kostuttamaan huvimajoja" ja "räjäyttelemään ovensaranoita", kuten eräs muinaisegyptiläinen rakkausruno asian niin herkästi ilmaisee.

Rakkauden ja seksuaalisuuden jumalattarena Hathor hyväksyi tämän toiminnan myös omassa temppelissään, sillä hänelle oli luvattu vuosittain tanssia, musiikkia, viinaa ja seksiä, jottei hän muuttuisi jälleen raivoavaksi jumalattareksi.

Ennen oli kunnollista.

Ja vähän vakavammin, niin tuossa taas yksi esimerkki, miten pitkät perinteet sillä on, että ihmiset tykkää olla kännissä.
 
@maltsu teit viisasti, kun et myynyt Puuiloja. Kiitää aina vain ylempiä- ja ylempiä huippuja. Tammikuussa -23 teki kultaisen ristin ja siitä on sitten tultu ylös harvinaisenkin suoraa käyrää. Välillä on koukittu 50-päivän liukuvan keskiarvon alapuolelle.
Neste alkaa olla kanssa melkolailla lyöty.

Eilen Pfizer ja J&J tekivät kovan pyrähdyksen. Alkaisikohan raha taas virtaamaan takaisin lääkeyhtiöihin.
 

Liitteet

  • PUUILO_2024-05-02_08-29-33.png
    PUUILO_2024-05-02_08-29-33.png
    432,8 KB · Katsottu: 27
Juu pantu merkille että puuilo paukutellut jälleen ath lukemia. Hain toissapäivänä uuden kaarisahan hyvä laatu ja 12,90 maksoi. Pfizerin tulos meni yli odotusten ja fundamenteista alkaa löytymään kovaa maata pfizerin jalkojen alle. Putoaviin puukkoihin tarttuminen monasti verinen laji, mutta positio mitä pikkuhiljaa kasvateltu nyt vajaan 2% miinuksella, mutta onhan sen verran varmaan jo osinkojakin tullut, että eiköhän tästä vielä ihan asiallinen sijoitus saada. Ja AMD:n kanssa meni oikein, eilen melkein -9%.
IMG_0353.gif
 
Pesukone paskana, 3,5v vanha Bosch. Ei ole sekään enää kunnollista 😕 taitaa olla se ja sama minkä merkkisen noista valkkaa, viimeistään viiden vuoden päästä ollaan gigantissa taas.

Kyllä Robert Bosch (kuvassa vasemmalla) kääntyisi haudassaan jos saisi tietää ettei wanhan ajan laadusta ja arvoista alettu näin tinkimään.
IMG_0352.jpeg
 
Kyllä Robert Bosch (kuvassa vasemmalla) kääntyisi haudassaan jos saisi tietää ettei wanhan ajan laadusta ja arvoista alettu näin tinkimään.
katso liitettä 263639
Ei tarvis ees tuhatta vuotta kestää, mutta jos edes kymmenen vuotta? Olis kohtuullinen, tuoki mylly makso melkein tonnin kuitenki. Käyn nyt hakemassa jonku max 300e koneen ja katotaan miten kauan se kestää.
 
Kylläpäs sosiaalinen akku meni nopeesti nollaan ja nyt on aivan mahtavaa olla yksin kotona. Aamukaffet imastu, lakanat vaihdettu ja kohta pesukone jo pyöräyttänytkin vanhat ni ne kuivumaan ja jos selkä antaa periksi niin haen tänään mun fillarin talvilevolta ja alkaa työmatkapyöräilyt. Nykyinen asuinseutu on vaan sen verran ghetto että oikeesti mietin onko pyörä tuotava tänne 2 kerrokseen aina turvaan... ei helvetti... Noh, on siinä vakuutukset ja rekisteröidyt lukot että jos se katoaa tuolta pyöräkellarista lukittuna niin minkäs voi.
 
Pakko ottaa huilia treeneistä, varmaan kuudes päivä putkeen nyt ja se tuntuu jo vähän kaikkialla. Kädet kyllä eniten rikki, kun nostellut taas luonnonkiviä ja voimaa pitää tuottaa aika hassuihin kulmiin.
 
Juu, todella hyvä palvelu.
Eipä toimikaan huollot ajanvarauksella. En ole koskaan hiffannut, miksi fike pitäisi viedä viikoksi-pariksi odottamaan jonnekin varaston nurkkaan, että reiska ottaa sen sitten työn alle. Vaihtoehtona kun olisi, että vien sen pyörän sinne kun on ajanvaraus ja saan sen sovitusti samana tai seuraavana päivänä pois. Kai niille firman toimitiloillekin olisi jotain järkevämpää käyttöä, kuin ihmisten pyörien varastointi. Noo pitää viedä Annalle Cyclandiin.
 
Eipä toimikaan huollot ajanvarauksella. En ole koskaan hiffannut, miksi fike pitäisi viedä viikoksi-pariksi odottamaan jonnekin varaston nurkkaan, että reiska ottaa sen sitten työn alle.
Jaa, onko noita sellaisiakin mestoja vielä, jotka tekee jonkun työjonon perusteella ilman mitään varausjärjestelmää..

Täälläkin tää Canyonin virallinen huolto on niin ruuhkainen, että normaalisti ajan saa jonnekin kuukauden parin päähän, mutta tulossa parin viikon päästä, ja eihän tuossa ois mitään tolkkua viedä fillaria sinne seisoon koko kevääksi :D
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom