Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
nyt jos söisi vähän ruisleipää ja panisi maata

olisi taas yksi viikonloppu lusittu

#päivälähempänäkuolemaa
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Ei oo tullu avattua vielä kaihtimia, niin ei tietoa keleistä, mutta päivän aktiviteetiksi oli suunniteltu (taas kerran) uintia, niin eipä tuo haittaa, jos matkalla vähän ripsii.

Klo. 12 kyllä O'Sullivan snökölavetilla, notta pitää pikkaisen kattoa, miten tekemisensä aikatauluttaa.

muoks. kyllä tuolta kaihdinten välistä koittaa aurinko vähän pilkistää.
 
Eikä yhtään sviduta, että möin Kuukkelit väärässä kohtaa. 5 numeroinen meni voittoja tuossakin...
 

Liitteet

  • Screenshot_20240428_072857_Nordnet.jpg
    Screenshot_20240428_072857_Nordnet.jpg
    52,8 KB · Katsottu: 107
Sehän on hyvä koiraurheiluaamu! :)
Sen jälkeen oman kehon liikuttamista.

Kiva päivä tulossa!
 
häpeäisit edes

mustalainenkin tuutannut tähän ketjuu materiaa levyltä vaikka ja kuinka

sekä soitettuna, että omin sormin näpyteltynä

ylinvoima kovin levy mitä tänä vuonna jukaistu
Niin tää. Varmaan jäänyt linkit avaamattakin niiden Vornien lisäksi jo pelkän Yrjänän naaman perusteella, kun ei oo oikein koskaan ollu meikäläisen artisti :D

Pari kolme biisiä kuuntelin ja eipä tämäkään meikäläisen musaa ole. Kai jossain tietyssä mielentilassa vois mennä tämmönen laahaava, melankolinen taidepoppis, mutta kylläpähän tuota lenkille tai matkoille, missä musaa nykyään eniten kuuntelee, tulee varmasti laitettua yhdeksän kertaa kymmenestä jotain ihan muuta.
 
Digia vois olla yks kotimainen IT-lappu, johon ehkä pystyis laittaankin, kun talon toimintaa pikkaisen sattuneesta syystä tunteekin.. aika tasaista kasvua ne on tuntuneet tekevän ja joku ihan mielenkiintoinen uusi liiketoimintayksikkökin avattu. Mutta edelleen: pitäs jaksaa rauhassa ensin vähän perehtyä, ennen ku viittii alkaa veuhtoon.
 
Mietin yliopistoaikana, että ois voinu lukea enemmänkin rahoitusta, mutta jossain kohtaa kääntyi sit enemmän tuonne kauppaoikeus- kautta ulkoinen laskenta (tilintarkastus) puolelle painotukset ja lopulta vaan siihen, että saa nyt jotkut laput pihalle, niin jäi tuollaiset. Gradukin taas sit ihan eri teemasta.

Mielenterveyden kannalta, on pakko käydä
Joo, ja kyllä ainakin tuosta omasta koodailusta jotain sellaista tyydytystä saa, mitä ei välttämättä pelkästä omia rahojensa siirtelystä sais.. plus tuo duunissa käynti pitää ns. kiinni arjessa. Mut työtunnit varmasti tippuis iteltäkin, jos talous ois turvattu, mutta en usko, että vapaa-aikaani käyttäisin sit osakekauppaan vaan johonkin ihan muuhun. Sopii itelle paljon paremmin se tyyli, että rahaa vaan säännöllisesti jemmaan johonkin, jossa pontentiaalia edes vähän kasvaa, kuin että pitäs tehdä koko ajan jotain aktiivisia toimia.
 
Digia vois olla yks kotimainen IT-lappu, johon ehkä pystyis laittaankin, kun talon toimintaa pikkaisen sattuneesta syystä tunteekin.. aika tasaista kasvua ne on tuntuneet tekevän ja joku ihan mielenkiintoinen uusi liiketoimintayksikkökin avattu. Mutta edelleen: pitäs jaksaa rauhassa ensin vähän perehtyä, ennen ku viittii alkaa veuhtoon.

Eikös nuo ole jonkinlainen MSFT kumppani myös? Aika leveistä hartioista tukea.
Fiksu yhtiö ei maksa ylisuurta tuloksista riippumatonta osinkoa kuten Tieto, eli ei juuri velkaantunut vaikka yritysostojakin tehty ja lv ja tuloskin edennyt kaikesta huolimatta, eikä ihan yhtä pahasti ole rommannut kuin muut it-firmat. Tuohan on sama lafkaa ollut QT:n kanssa joskus. Ainoa iso ongelma taitaa olla että toimintaympäristö Suomi. Vaikka olis hyväkin firma ja asiakkailla ja taloudella menee päin helv niin ei auta minkään. 2022 tulokset laski mutta alkaneet heti hitaasti toipumaan suunta oikea. Lv kasvanut koko ajan.
Itsellä 2000kpl löytyy eli suhtkoht iso sijoitus vaatimattomissa sijoituksissa ja on kyllä viimeinen jonka myyn näistä kotimaisista it-firmoista. Hikiseen vielä plussalla. Kyllä mulla sen verta vielä luottoa on uskon että hyvänä yhtiönä tuo vielä oikenee ja tästä hinnasta useamman kymmenen prosentin tuotto tulee, meneekö puoli vuotta, puolitoista vai kaksi ja puoli, mutta uskon ja osinkoa saa sitä odotellessa. Vois ostaa lisääkin, mutta periaatteesta ei enää lisää Suomiriskiä, talousnäkymien suhteen ankea maa.
Q1 tulos ens kuun alussa, muut it-yhtiöt paska tulos ja rommanneet, eli lyhyellä aikavälillä riski/mahdollisuus.
 

Suositut

Back
Ylös Bottom