Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Normipäivä.

Fyssarilla. Jääty penis ku lähti kesäkamppeilla. Näytti lämpimältä.

Hetken luin tämän niin, että fyssarille on menty, koska jäätynyt penis vrt jäätynyt olkapää ja ihmettelin, ettei tämä ainakaan fyssarille ole normipäivä tai sitten kyseessä on "fyssari". 😮
 
Kuva-arvoitus:

IMG_9207.jpeg


En tiedä siis itsekään. Tilasin jotain ihan muuta.

Anyway, Amatsoonitilaus, 6 tuotetta jaettuna kahteen pakettiin. Ekasta lähetyksestä puuttui kaksi tuotetta ja tilalla oli kaksi pakettia noita^.
Tsättäilin aikani, niin hyvittivät koko tilauksen ja mitään ei tarvitse palauttaa. Eli sain 4/6 ilmaiseksi ja kaupan päälle nuo.
 
Ei kai ne rapelit oo lähteny enää vuosikymmeneen millään sunnuntain huilaamisella.

Torstaina voi hyvässä lykyssä olla eka normipäivä, jos pari päivää vedetty sosetta..

Kuinka helvetissä ihmiset jaksavat krapuloita vielä aikamiehinä? Nostan hattua, itse ei pysty.

Ryyppäämisen sijaan uskon teoriaan, jonka mukaan ihmisellä on synnynnäinen 0,5 promillen etanolivaje, joka täytyisi jatkuvasti pitää paikattuna, että keho ja mieli toimivat asianmukaisesti.


View: https://youtu.be/40X5EX6Us7c?si=0UWnNQjGusWrMFko
 
Kylläpä ruumis on pitkävihainen viikonlopun aktiviteeteista.
Vastahan nyt on maanantai. Torstaina alkaa tuntua normaalilta.
Edit. Sehän olikin jo todettu alan ammattilaisen toimesta.
No-body on täysin oikeassa, ei näillä kilometreillä montaa kertaa vuodessa juoda usean päivän krapulaa.
 
elkää valittako!

Minä ainakin esimerkiksi eilen kun #ajankuluksi polkupyöräilin ulosteelle suorastaan nautin vallitsevasta olosuhteesta kun oli niin raikas ilama, ei tarvinnut hengittää katupölyä
 
Mitään järkeähän niissä rapuloiden hankkimisissa ei ole, mutta näihin poikaporukan reissuihin kun osallistuu, niin ei niiltä voi oikein välttyäkään. Yhden reissun olin Raumalla selvistä päin ja ihan hauskaa joo noinkin, mutta kyllä se hauskempaa on, kun itekin pikku seipäässä, eikä tarvii selvin päin katella muiden juomista.

Jos tässä nyt itekin passailis vaput ja tähtäis Rhodoksen reissulle toukokuun lopulle seuraavia maljakoita. (Huom. tämä ei ollut lupaus, koska iilimadon selkäranka, jos rupeaa meikäläisen näppikseltä tulee ennen aikaisia juomisviestejä)
 
x
Sääennusteet näyttävät mukavan keväiseltä, lumi- ja/tai vesisadetta. Tänään aamulla oli kiva ilma lenkkeillä.

Ei varmaan frisbeegolfia tarvitse tällä viikolla edes ajatella.

Kävin eilen kiertämäs tienoon kivan 18 väyläisen metsäradan lyhyine 60-70 metrisine väylineen. Kesän eka fripa, lunta ei ollu ku ohuelti mehtässä. Pitkät kalsarit jalassa, näpit jääty.
Lätty lensi vaihtelevasti. Mitä kovempaa repi sitä isompi hajoama suuntimassa mihin koitti tähdätä. Puttia uppos pitkältä ja meni läheltä ohi ja toisinpäin. Ihan vaan harjoitteluna pari kolme kiekkoo avaus, sama lähärit ja useampi putti aina. Meni vitusti aikaa kiekkojen ettimiseen. Olen valmis kisaamaan kunhan kaverit kaivaa kiekkonsa talleistaan.
 
viikonpäästä on kova viikko

pe tai la atomirotta, ke mokoma, pe diablo

jokaisessa tottakai muutama #terveydeksi

e. eiku onhan siihen kaksi
 
Sellaisen matalakasvuisen himpulamiehen rinnalla olo on kuin DDR:n moukarinheittäjättärellä 😏

No mutta viimeaikaisen viestinnän perusteella haittaako se...

Ei vain päästä häntä aukaisemaan säilykepurkkeja tai mitään muutakaan missä paljastuu sekunnin sadasosassa, että se "himpulakin" on oikeasti paljon vahvempi.

Salilla, kun johonkin kamppeeseen tulee seuraavana joku hentoisen näköinen poika-/miesoletettu tekemään, niin hän lämmittelee niillä sinun "isoilla painoilla", joilla olet puhissut naama punaisena. :cautious:

Seitsemän viikon tauon jälkeen... Ei voimaa, ei koordinaatiota...



View: https://www.instagram.com/reel/C49D2APrB9s/?igsh=MW1xcXp3OTJ0dXY3eQ==
 
Puttia uppos pitkältä ja meni läheltä ohi ja toisinpäin. Ihan vaan harjoitteluna pari kolme kiekkoo avaus, sama lähärit ja useampi putti aina. Meni vitusti aikaa kiekkojen ettimiseen.
Viikko sitten aloitin "kauden" tähän mennessä 5 kierrosta takana. Eka kierros puolen vuoden tauon jälkeen oli ihan perseestä, heitot teki kipeää eikä osannut heittää kunnolla. Putit meni kokoajan ohi. Nyt viimeisimmän kierroksen jälkeen ei enää satu heittäminen, lähärit ja putit onnistu ihan ok ja siitä huolimatta, että oli tullut taas lumi maahan pelasin parhaan kierroksen.

En tiedä onko muilla harrastajilla yleistä tuo että tauon jälkeen heitot sattuu käteen, senkin takia meni eka kierros ihan surkeasti.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom