Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Katselin kotimaan matkoja sillä silmällä, että jos kesälomalla kävisin jossain muuallakin kuin lähikaupassa. Junia kulkee, ei toki #paikkakunnalta, mutta muualta, jopa kolme kpl/vrk. Linja-autoja sen sijaan ei kulje kotoa junalle, eikä junalta kotiin. Taksi kulkee, edestakaisin noin 160,00 €. On se vieläkin halvempaa kuin oma auto.

On muuten jopa Jyväskylä aivan himpskutin syrjäisessä Suomen kolkassa. Jos sinne meinaa lähteä, niin pitää vaihtaa junaakin kerran pari ja kaikkea. Olisi se vieläkin kätevämpää, kun olis oma auto.

#JulkinenLiikenne
#DeGröna
 
Kai Jykylä ihan ok kulkuyhteyksien päässä, jos lähtöpaikka ei oo ihan korvessa..

Toki VR:n rataverkkokin vähän yllätti suppeudellaan, kun katoin joku aika sitten, miten laajasti (tai huonosti) se lopulta Suomea kattaa..
 
^ onko teillä Alician kanssa samat vetissit?

:eek:


Koska minä muka olen ääneen sanonut mitään kenenkään k*ristamisesta.

En kyllä raskisi pikkusöppeliinejä sillä tavalla kohdella. Ainakaan kovin kovaa.

Rehellisesti sanottuna, en ymmärrä miten kukaan, koskaan, missään tilanteessa voi tykätä, että joku puristaa kaulasta. Näyttävän näköistä, mutta.

#Ahistus
 
Jyväskylä aivan himpskutin syrjäisessä Suomen kolkassa. Jos sinne meinaa lähteä, niin pitää vaihtaa junaakin kerran pari ja kaikkea.

Pitkittäisliikenne onnistuu oivasti junalla. Sen sijaan poikittain ei kiskot kulje. Onneksi asun Lentävän Kalakukon pääkaupungissa. Olenko muistanut mainita, että ukkini oli VR:n palveluksessa koko ikänsä?

Kahden viikon takainen reissu oli niin kauhea, ettei tee mieli lähteä yhtään minnekään. Kesällä ehkä parin päivän autoilumatka ystävän kyydillä ja mahdollisesti festarihommaa heinäkuussa. Ihan tarpeeksi siis ohjelmaa.
 
Sitten viinakauppaan

IMG_9132.jpeg
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom