Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Lyijykynällä ääriviivat, ja laardi voi vaikka leikellä muotoon, kun on välineet.

Vähän salaa haaveillut soittimen rakentamisesta. Onkohan kukaan tehnyt Stig Pedersen tyyppistä bassoa johon on integroitu kahvinkeitin?
 
@Max131
Tuosta halavalla customiskeba!

Lyijykynällä ääriviivat, ja laardi voi vaikka leikellä muotoon, kun on välineet.
katso liitettä 260549
Multa puuttuu ilm. joku geeni, että oisin koskaan ollu kauhean kiinnostunut askartelemaan ite itelleni kitaraa osista.. Ja mitä kuullu juttuja, niin jos tekee laatuosista, niin ei se oo edes mitenkään erityisen halpaa. Varsinkaan, kun meikäläisen pitäs ostaa vehkeet ja vuokrata suunnilleen askartelutilakin ekaks :D

Näyttää jonkun pulttikaulaisen Lespan osilta.. Ja Harley Bentonin logolta. Ts. joltain sellaiselta, johon en kauhean äkkiä kyllä ite lähtis sekaantuun :D

Pitäs kyllä muuten soitella sepälle pieniä tarkennuksia tuohon ensi vuonna valmistuvaan offsettiin.. Tai lähteä käymään Järvenpäässä verstaalla, kun löytys vaan joku sopiva rako siihen.
 
Nää on näitä päiviä, että kiittelee, ettei tarvii kuin vetästä villasukkaa jalkaa ja hupparia niskaan ja raahautua tähän työhuoneeseen.

Isäukkoa pitäs tosin päästä kattomaan iltapäivällä, eikä tuo pakkanen taida tuosta ihan het laskea..
 
Ja väliaikatiedotteena, ilman mitään ilkeilyitä, on aivan kamalaa kamalaa, että 45-vuotias Roponen on naishiihdon vauhdikkain menijä.
Tästä huolimatta, voitelemme sukset fluoriparafiinilla, laitetaan sukkia kalsareihin strategisiin kohteisiin välttääksemme herkkien rauhasten kylmettymisen.
Sekä suunnataan ladulle.
 
edit. en oo eläissäni sanonu että on liian kuuma.
Enkä sano.
Se varmaan kannattaa käydä jossain Dubaissa ihmetteleen, kun lämpötilat heiluu jossain 40-50 celsiusasteen välissä, että rupeaako oleen vähän tukalaa.

Eikä se taida olla kaukana, että Etelä-Euroopassakin alkaa olemaan jo kohtuullisen lämpöistä kesäisin.

muoks. semmonen 30 astetta, tai vähän allekin, alkaa olemaan jo itelle liikaa, jos yhtään pidemmän aikaa tarvii olla..
 

Suositut

Back
Ylös Bottom