Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Jos kello sanoo, et päivän aktiivisuus on 204%, niin saako silloin huomisen viettää makoilemalla:unsure:
Etkös suunnitellut kevyttä päivää vielä aamusella? Vai oliko se joku muu.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Kahvi + Laphroaig Lore. Kohta limonadivaatetta sit ylle.
Lore maistuu erittäin hyvin myös ilman kahvia. Makuasia, sijoittaako suunnilleen samassa hintaluokassa esim. Loreen, Corryvreckaniin/Uigeadailiin tai aina varmaan Lagan 16 yo:hon. Kaikki ovat erinomaisia ja ensiksi mainitut hintansa väärtejä, vaikka ikäleimattomia ovatkin.

Lorea ei näköjään ollut kaapissa enkä viitsinyt korkata kauan sitten markkinoilta poistunutta 15-vuotiasta, mutta esimerkin innoittamana nautin kuitenkin tilkan kymppiä naapurista A.
 
Joo, suunnittelin, mutta sit päätin taas alkaa aktiivisuuspäissään touhuamaan ja 7 tuntia myöhemmin hoksasin lopettaa.
Mitäs kaikkea puuhailit?
 
Ei haittaa, antaa mennä vain. Itsellä olisi myös jalkareenin paikka tänään mutta ottaen huomioon että sitä on taas pudottanut nesteitä niin voi olla aika napakkaa shittii. 🥲
 
Mitäs kaikkea puuhailit?
Sattui nuo nollakelit tänne meidänkin leveysasteille, niin talouden autojen pesu tuli suoritettua, oman käyttökinnerin otin myös tallin puolelle ja hieroin vahan pintaan. Välissä sit tunnin lenkki koiran kans ja sen jälkeen vahan kiillotusta. Toki ruokaakin tuli laiteltua välillä. Eli perus värkkäystä. Tänään jos vain pyyhkis autosta sisäpinnat ja vähän näyttäis imuria. Toki muutaman koneellisen vois pyykkiä kans pyöritellä.

Aina näitä askareita vaan kertyy viikonlopuille.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom