Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
perustele

Minä perustelen hinpunverran arvokkaamman henkilöauton sillä, että ei mene penniäkään vuodessa korjauksiin

huolto kerran/vuosi ja pensat ja vakuutukset ja muut pakolliset verot niin siinä on kustannukset

&5v välein säästää/sijoittaa kynppitonni välirahaa kun vaihtaa
Se on Tojota, ei sitä tarvitse korjata. Ja 30v vanhaan Terceliin tuskin huollot on kovin kalliita.

Josta tuli muuten mieleen tämä.


Teslan omistajat selittää suu vaahdossa ettei autoissa ole ikinä mitään vikaa, mitähän ne tuolla korjaamolla sitten niille autoille tekee.

"Teslan Model Y -malli on ollut tänä vuonna useaan otteeseen koko Ruotsin myydyin uusi auto. Jonot Ruotsin Tesla-korjaamoilla ovat ruotsalaislähteiden mukaan pidentyneet viime viikkoina osin jopa huomattaviin mittoihin"

Niin ja jos Tercel kustantaa sen 2500e, väittäisin että kokonaiskustannus jää pienemmäksi. Tuohon hintaan saa jo hulppean nelivetomallin.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Hienoja sanoja kaikki!
"Huora on sana, joka pitäisi saada kitkettyä..."

Jep. Ja lautamies. Ekan pitäis olla esimerkiksi "seksialan ammattihenkilö" ja jälkimmäisen "rintava lainoppinut kaikkien alojen asiantuntija"...
Kyrpä.
"Se saa aikaan sellaisen mielikuvan, jossa on penis, joka on niin tautinen ja muutenkin epäterveen näköinen, että kaikki kammoksuisivat.” 🤣
Tää oli kyllä erikoinen kommentti.
Entä jos sitä kaunistaisi jotenkin. Esim kyrpelöinen. Kyrpsykkä. Tai kyrppis?

Hieno suomalaisugrilainen perinnesana.

"Köyritkö kekrinä kyrvälläs?" olisi muuten erinomainen tunnuslause, jos pitäisi erottaa esim itänaapuri omista joukoista!!!
😍

Sepä se oliski, ku Sylverö ottais kyrpelöä poskeen...
 
&5v välein säästää/sijoittaa kynppitonni välirahaa kun vaihtaa
Viiden vuoden välein kympitonni, autoon jota ei tarvitse edes liikkumiseen...

Ai niin, se oli harrasteauto. Muttei viistolamppuinen kupla (eli 1966 tai vanhempi), porcce tai corvette, saati että 57 Bel Air, 69 SS Camaro tai Chevelle, tms. "hienoja autoja". Saati että vähä kolhuja kestävä land cruiser 80-luvulta tai aiempaa. Ei, vaan muutaman vuoden ikäinen perusmerssu, jota ei nykyään liikenteessä erota taksista edes rojon puuttumisesta katolta, ku sitäkään ei kaikilla takseilla enää ole.
 

Hämmästyttävän siisti yksilö.


Jotenkin voisin kuvitella kaken verkkaritakissa&viiksissä tuon rattiin.

e: kake :LOL:
Voi helevetti.

Siisti yksilö kyllä, jne., mutta

LIIKKEESSÄ MYYNNISSÄ, JA KOKO ILMOITUS KIRJOITETTU HUUTAMALLA, EI EHTINY EDES HUOMATA OLIKO KIELIOPPIVIRHEITÄ, KU HENGÄSTY JO LUKIESSA NUIN PITKÄSTÄ HUUTAMISESTA!!!!!11!1!11!
 
Viimeksi muokattu:
Yhdeksäs auto menossa 10 vuoden sisällä. Näistä vain kolme tehdastilattuna, mutta rahaa on kyllä palanut ja paljon. Tämä viimeisin sitten selkeästi kallein, hintalappu uutena ollut 100+keur, mutta jokunen kymmentä tuhatta oli ehtinyt palaa hinnasta kun sen vuoden ikäisenä ostin.

Ei sitä rahaa hautaankaan kannata mukaan ottaa, joten pitää harrastaa.
Editointiaika ummessa, unohdin yhden auton, eli 10/10. Yksikin auto vaihtui siihen tahtiin, että kesärenkaille meni koko omistusaika.
 
Älä nyt rupea mitään romuja ostaa. Katsotaan sitten joku bemari jos tarvii. Saathan sä pihaan moottoripyörän ens kesänä.
Jee!! Tälläisen?
1698848254057.jpeg
 
Notta, eikös se vaan ole hyvä, että jokaiselle auton ostajalle löytyy kuitehi joku kottero. Minä oon kans sen verta juutalainen, että käyttöpeliksi kelpaa liki minkälainen tötterö vain, kunhan on joksenkin luotettava ja tarvittaessa ne korjuu osatkaan ei maksa vasenta kivestä ja kilon verran kultaa. Nyt mennään Mazdalla.

Lisäksi kuulun siihen heimoon, että jos ei tilillä ole sen verran painetta, että asiaa/esinettä ei voi rahalla ostaa, niin silloin siihen ei ole varaa ja se saa jäädä kauppaan.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom