Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Viimeiset 10v joka vuosi 60-120 yötä vesijohdottomalla mökillä. Koskaan ei ole coitus jäänyt väliin juoksevan veden puutteen takia. Eikä myöskään cunnilingus.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Pitäisikö sitä huomenna käydä niitä teeriä katsomassa, ennen kuin metsästysaika loppuu.

Huomasin äsken että kiikareista on paristo kaput, onneksi selvisi nyt eikä sitten maastossa.
 
Takavetoisen sähköauton renkaita vaihtaessa totesin, että eturenkaita ei saa lukittua muuten kuin painamalla jarrupoljinta. Onneks olen voimamies niin sain kohdistettua 19" vanteitten pultinreijät ihan vaan toisella kädellä kannattelemalla ja toisella pulttia sisään.
Vaihtoehto ei ole löysätä se pahin kireys ennenkuin nostaa tunkilla ilmaan?
 
Jakuzi on kuulemma tuotemerkki, vähän kuin pumppukärryä sanotaan roclaksi ja kuorma-auton nostureista Hiabeiksi.

Amerikkalaiset taitaa eniten tykätä puhua tuotemerkeillä.
Tapahtui joskus ameriikkalainen asiakas oli kysynyt löytyykö teippiä ja myyjä ei millään meinannut ymmärtää. Do you have Scotch oli ameriikkalainen jankannut ja ihmetteli kun ei mene yksinkertainen asia perille suomalaiselle joka muutoin tuntui ymmärtävän englantia.
 
Vittu että kaduttaa jo näin maanantaina 11 aikaan kun aattelin tienata viikon palkan tekemällä itse töitä, enkä teettämällä muilla.
Pitää ottaa tää liikunnan kannalta, tosin tänään ois mavepäivä ja nyt kiinnostus siihen suorittamiseen laskusuunnassa.
Amerikkalaiset taitaa eniten tykätä puhua tuotemerkeillä.
Tapahtui joskus ameriikkalainen asiakas oli kysynyt löytyykö teippiä ja myyjä ei millään meinannut ymmärtää. Do you have Scotch oli ameriikkalainen jankannut ja ihmetteli kun ei mene yksinkertainen asia perille suomalaiselle joka muutoin tuntui ymmärtävän englantia.
Käyttiköhän Kanadan pojat joskus samaa nimitystä kuormansidontaliinoista?
 
Eikhän tässä puhuttu sen seuraavan asemoinnista paikalleen, ku ei oo pinnapultteja niinku toiotassa, vaan pelkät reiät kuten klonkswagenissa...
jaaaaa... joo onhan sekin rasittavaa kun pyörii tosiaan aika herkästi.
Minä aattelin että ensin nostaa ilmaan ja sitten koittaa löysätä pulttia.
Ja niinhän siellä lukikin, miten mä luin taas niin täysin väärin?
 
Vitut, suvikumeilla on laillista päästellä niin en vaihda.

Pyöränvaihdossa varmaan eniten vituttaa kun ei ole kunnon pulttipyssyä, se aukominen mutkaisella ristikkoavaimella on pyllystä vaikka onkin momenttiin vedetty vanteet. (vieressä katselin kun teki sen )

4 aikaan noussut ylös ja päivän töissä niin nyt ei olisi ihan paras into maveralliin, no onhan se mentävä kun niin päättänyt ja uimaan sen jälkeen kun kerran nyt pääsee oikeasti avantoon.
 
Viimeksi muokattu:
Kohta on talvirenkaat alla. Asun niin mutkaisen tien päässä syrjässä ja työajat on mitä on niin päätin etten jaksa odotella enää. Yhdessä mutkassa oli vähän jännää, muuten pärjäsi hyvin vaikka lumi jäätynyt tiehen kiinni päivän aikana.
 
Saas nähdä miten kitkoissa riittää sivuttaispito ton 2,5 tonnin sähkökeijun kanssa. Enkä en heti ekassa liikenneympyrässä polkaise kaasua kovin innokkaasti. Pitää saada ensin tuntumaa miten tämän auton neliveto reagoi liukkaalla.
 

Valtion firma 👍
Tätä juttua ei tarvinnutkaan edes lukea, kun näköjään Taponen taas tutkiskellut. Jokohan Jari uskoo, että Helsingissä on katujengejä.

Sitä tuskin ainakaan vieläkään uskoo/ymmärtää, mistä tällainen suomalaisen nuorison jengiytyminen näin ihan yllättäen johtuu. Kyllähän sakilaiset ja lättähatutkin...
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom