Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Öljyvärit on muistaakseni vähän kovatöisiä
O. Älä perkele vaan osta.
Mutta nykyään on myös vesiliukoisia öljyvärejä. Ne saattaa olla ihan päteviä. Ehkä?
Öljyväreillä maalaaminen on hienoa, mutta se pensselien pesu ja sotkeminen hajottaa pään.
Olisi kyllä korkea aika kokeilla digiä, mutta epäilen, että sitä ei opi alle 15 minuutin... niin ei taida riittää kärsivällisyys opetella.
Oppii äkkiä. Riippuen ohjelmasta toki. ArtRage hyvä, jos haluaa diginä, mutta kuitenkin matkia perinteistä jälkeä.
Wacomin tabletit ei kai nykyään enää kovin kalliita ole. Eikä tarvi isoa, joku A6 kokonenkin on ihan riittävä, korkeintaan A5.
Windowsissa ainakin asentuu vaan tökkäämällä johto kiinni. 🤷‍♂️
 
Jumankavita mikä homma vaihtaa makkarin vahvari toimivaan yksilöön. Tietsikkapöytä on kasvanut niin isoksi ettei sitä nostella enää mihinkään.
 
Pari tuntia kesken jääneitä pihatöitä vesisateessa, nyt kun nuo viikko sitten sataneet lumetkin viimein otti ja suli. Viikko sitten puhdistettu grillikin viimein viety talliin. Nyt saa talvi tulla.

Oisko se sit takan lämmitystä, koiran rapsuttelua ja kaljan juontia loppu sunnuntai.
 
Olen todistanut, että ALKOHOLITTOMIA juomia nauttimalla voi kehittää itselleen klassiset krapulan oireet 🥴
Kuinka tästä nyt selvitään?
Onnistuu helposti. Puolitoista litraa colaa tai pepsiä tai jaffaa tms kasviuutejuomaa, ja 2 päivää on sen jälkeen krapulainen olotila.
Melkein sama juoda pullo Koskenkorvaa.
 
Pilaan teidän juåppåjen ilon kertomalla että laitoin taas 10kg mavessa lisää sarjapainoon.

Piti mennä myös järveen uimaan mutta vältin sen käyttämällä tekosyynä vielä hieman rikki olevaa ihoa jalassa, en halua mitään mörköpöpöä siihen.
 
Ed om oli liimannut takakontin kattoon paristokäyttöisen led-valon, josta toki sattu olemaan just nyt paristot loppu, ku "ei täällä ole mitään valoja".

katso liitettä 259637
Molemmin puolin luukun pielissä tämmöset ihmeelliset nelikulmaiset aukot, ja vähä kaivelemalla myös tuommoiset ihmeelliset johdot. Kummallista. Johtojen välillä n. 12 V tasajännite-ero luukun ollessa auki, luukku kiinni jännite-ero katoaa. Ihme hommia, miksköhän tuommosetki on laitettu, ihan turhakkeina mokomat.
Sanoinko jo, että "keskuslukitus ei toimi kaukosäädöllä, en tiiä miksi" tuli kuntoon vaihtamalla avaimiin paristot?

Takaluukun lukko ei pelaa keskuslukolla, siitä oli kuittiki että tutkittu joskus jollain pajalla. Tempaisin joutessani luukusta verhoilun pois, kumma homma ettei toimi, ku puuttuu koko solenoidi...

P.S. ostin 10 m lämpimän valkoista led-nauhaa, vaikka tähän ei varmaan pitkää pätkää tarvi, ku oli 700 lumenia per metri aiemmin ajatellun 240 sijaan, mutta se mokoma oli loppu.
 
Nyt kun näin kypsään ikään ehtineenä löytänyt sen sielunkumppanin ja loppuelämän rakkauden niin tilasin meille yhteisen lehden :heart:
1697379620974.jpeg
 
En tiedä mitä rouvalla ollu taka-ajatuksena kun oli hommannut siskonmakkaroita ja kätevästi näin iltavuoronsa kunniaksi laittoit mut kokkaamaan keittoa. Vähän meinas olla fiilis, et ois jonkun vieraan löysää mulukkua puristellu kortsusta pois.

Ei siinä, ihan hyvä keitto siitä tuli. Mut saa rouva kyl jatkossa tehä soppansa ihan ite. Vähän jäi semmonen likainen olo kuiteski.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom