Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Plus, se reissupesulaukku on aina valmiina, siellä on se päästä varpaisiin pesuaine, lempparidödö, hammasharja ja -tahna.

niin ja se on aina valmiiksi eteisen lattialla (noin metrin säteellä, ei voi mennä hukkaan), senkun nostaa siitä ja nakkaa paidat ja kalsarit sisään

ei laukku, vaan reppu

sama reppu joka toimii mopoillessa matkalaukkuna ja myös ulkomaan sekä kotimaanmatkoilla
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
haluatteko kuulla lisää yksityiskohtia poikaMiesasunnostani?

eileen havaattin kenkiä pukiessa, että kaikki talvihanskat on ollu tuulikaapin nurkassa koko kesän
myös talvitakit on roikkunut eteisessä hengarissa(esillä, etes vaatekaappin asti ne ei ole ehtinyt) koko kesän
pitkätkalsarit & villapaidat olleet sohvan käsinojalla orttelemassa käyttöä: koko kesän

osa huoneistoni tavaroista ovat etelleen hievahtamatta samassa paikassa mihin olen ne muuttokuormasta laskenut +16v sitten

johtopäätös, ikinä en enää kehtaa ensimmäistäkään NAISta laskea huushålliini

onneksi tälläisen scenaarion tapathuminen ei ole ja tuskin tulee ikinä olemaankaan lähellä, tai etes millään tavoin mahdollinen
 
...tavaroista ovat etelleen hievahtamatta samassa paikassa mihin olen ne muuttokuormasta laskenut...

Tuossahan olisi erinomainen syy kutsua joku kylään. Joutuu katsomaan asuntoa ulkopuolisen silmin, kun siistii tavarat paikoilleen.

Itsehän ajattelin lähtiessä, että toivottavasti en kupsahda reissussa. Föönikin on keittiön ruokapöydällä (kylppärissä ei vaikuta föönata suihkun jälkeen). Pyykkikori on lähes tyhjä, kun pyykkäsin ankarasti ennen reissua (jotta paljon vaateoptioita pohdittavaksi pakatessa), mutta en ehtinyt (jaksanut) kaikkia viikata eilen. :nolo:
 
Suomen huonoin korjaamo / huolto. Bemari haettu sieltä mutta en enää ikinä käytä heidän palveluita.

Tässä duunipaikan vieressä Koskelossa Metro-Auto hoiti hyvin kaiken. Mutta sulkivat tämän lokaation, niin jouduin siirtymään bawarialle, kun on lähellä himaa edes. Konalan Autokeskus palveli aika kehnosti kanssa.
 
Voe helvata umpiot vaihdettu 1050e, mutta sain auton takaisin niin että parkkitutkat pimeänä PDC failure. EI ole ennen moista herjannut. Herjas eilen lähdön jälkeen bawarian pihasta. Kävin äsken sanomassa ja kuulemma toiminut kun jättivät ruutuun, että mennyt rikki siinä välillä kun 10min seiso pihassa?? Mitäs ne on voinu säheltää takaumpioita vaihtaessa?
Perusmeno.
Aina saa vian tai kaksi tilalle kun yhtä laitetaan kuntoon.

Joku piuha siellä poikki tai sulake mennyt.
 
IMG_3788.jpeg
 
Tässä duunipaikan vieressä Koskelossa Metro-Auto hoiti hyvin kaiken. Mutta sulkivat tämän lokaation, niin jouduin siirtymään bawarialle, kun on lähellä himaa edes. Konalan Autokeskus palveli aika kehnosti kanssa.

Olen ollut vuosia Alppilan autohuollon, Konalan toimipisteen tyytyväinen asiakas.
 
Taas muistin miksi suosin pakettimatkoja.
Koittanut katsella vetelä-eurooppaan lentoja niin pää räjähtää kun omiin silmiin kaikki näyttää numeromössöltä, enkä halua mitään välilaskuja vaan suoran lennon!!! prkl

Ois vielä suotavaa jos ei maksaisi ziljoonaa.
Saattaa olla että olisin loppuvuodesta pidemmän siivun siellä, kaikki vielä auki mutta kaikki myös mahdollista mutta ainakin yksi pitkä vkl voisi olla kohtapuoliin.
 
Back
Ylös Bottom