- Liittynyt
- 4.2.2003
- Viestejä
- 12 421
NegativePahoin pelkään, että ne muut on jo menetetty viinapirulle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
NegativePahoin pelkään, että ne muut on jo menetetty viinapirulle.
Oli mikä oli syypäänä, paranemisia sinne. Sangen vittumaisia nuo vatsapöpöt.Noro ei kai kovin kauaan idä niin mahdollisuudet aika rajalliset. Olisiko jäänyt aamukahvia hakiessa tarkastamatta oliko kupin pohjalla edellisiä maitokahveja.
Tai sitten lounaspaikka. Lohikeitto, porkkanasiivuja, kurkkusiivuja, riisiä ja kanapaloja.
Tässä on kaksikin valitettavaa tosiasiaa. En ole saanut juuri tuohon tilaan tehtyä mitään. Asia korjaantuu pian kun nyt taas muistunut mieleen paskantamiskorokkeen tärkeys. Jostain syystä kun meillä Euroopassa käytetään näitä typerän korkeita pönttöjä.
Ja täydellisessä mielenhäiriössä vessarempassa otin perusvalkoiset laatat. Tuota on tullut kaduttua jo pitkään.
Noro ei kai kovin kauaan idä niin mahdollisuudet aika rajalliset. Olisiko jäänyt aamukahvia hakiessa tarkastamatta oliko kupin pohjalla edellisiä maitokahveja.
Tai sitten lounaspaikka. Lohikeitto, porkkanasiivuja, kurkkusiivuja, riisiä ja kanapaloja.
Tässä on kaksikin valitettavaa tosiasiaa. En ole saanut juuri tuohon tilaan tehtyä mitään. Asia korjaantuu pian kun nyt taas muistunut mieleen paskantamiskorokkeen tärkeys. Jostain syystä kun meillä Euroopassa käytetään näitä typerän korkeita pönttöjä.
Ja täydellisessä mielenhäiriössä vessarempassa otin perusvalkoiset laatat. Tuota on tullut kaduttua jo pitkään.
Noron voit saada oven kahvasta pari viikkoa sen jälkeen kun sairastanut on siitä kulkenut.Osa ruokamyrkytysmikrobeista alkaa oireilla vasta muutaman vuorokauden kuluttua ja toiset tykkittää lähes heti. Tuosta olisi näppärä ottaa ulostenäyte laboratoriota varten.
Muoks:"Epäiltäessä tartuntaa tietystä ruoka-aineesta tai ruokapaikasta tautien itämisaikojen huomioiminen on avuksi. Jos tauti seuraa ruoassa valmiiksi olleesta myrkystä, tämä viive on useimmiten vain tunteja, viruksista 1–3 vuorokautta, bakteereista 2–5 vuorokautta (listerialla pitempi) ja alkueläimistä pari viikkoa tai pitempäänkin."
tuskin! jos nimittäin olistte humalassa, olisi valokuvat himpunverran paljastavampia!
Just plärään lomamatkoja taimaseen, josko joulukuussa sinne. Nyt nousee kysymys että kestääkö perse, saletisti joku pöpö siellä tarttuu
Titanicin kummitukset siellä vaan kolkuttaa kun saivat lisää seuraa.Eikös ainaki keskiviikkona vielä kaikuluotaimissa ollu kuulunu rungon kolkutusta, ja arvioitu että happi riittää torstaihin puoleen päivään...
Oon juonut tänä vuonna yhden lonkeron. Viime vuonna 0 juomaa. Luulen että viini nousee päähän turhan helposti ja sit hirveä krapula ja hedari. Ehkä otan muutaman saunasiiderin. Poreammeessa.Jaa.. viiniähän voi tietty juoda sillai rauhakseltaankin pari lasia, eikä vetää heti 3l tonkkaa ja kusta housuun, mutta mistäs minä tiedän.
Eikös se kynnys sillon pitäs olla just matala?Joisin juhannuksena viiniä mutten uskalla. Kun edellisestä humalasta 2 vuotta niin kynnys liian korkea.
Eikös se lopettanu ja muuttanu epsanjaan niinku Uuno?minkähän tähären antti ei ole provinssissa?