Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Noro ei kai kovin kauaan idä niin mahdollisuudet aika rajalliset. Olisiko jäänyt aamukahvia hakiessa tarkastamatta oliko kupin pohjalla edellisiä maitokahveja.

Tai sitten lounaspaikka. Lohikeitto, porkkanasiivuja, kurkkusiivuja, riisiä ja kanapaloja.



Tässä on kaksikin valitettavaa tosiasiaa. En ole saanut juuri tuohon tilaan tehtyä mitään. Asia korjaantuu pian kun nyt taas muistunut mieleen paskantamiskorokkeen tärkeys. Jostain syystä kun meillä Euroopassa käytetään näitä typerän korkeita pönttöjä.

Ja täydellisessä mielenhäiriössä vessarempassa otin perusvalkoiset laatat. Tuota on tullut kaduttua jo pitkään.
Oli mikä oli syypäänä, paranemisia sinne. Sangen vittumaisia nuo vatsapöpöt.
 
Noro ei kai kovin kauaan idä niin mahdollisuudet aika rajalliset. Olisiko jäänyt aamukahvia hakiessa tarkastamatta oliko kupin pohjalla edellisiä maitokahveja.

Tai sitten lounaspaikka. Lohikeitto, porkkanasiivuja, kurkkusiivuja, riisiä ja kanapaloja.



Tässä on kaksikin valitettavaa tosiasiaa. En ole saanut juuri tuohon tilaan tehtyä mitään. Asia korjaantuu pian kun nyt taas muistunut mieleen paskantamiskorokkeen tärkeys. Jostain syystä kun meillä Euroopassa käytetään näitä typerän korkeita pönttöjä.

Ja täydellisessä mielenhäiriössä vessarempassa otin perusvalkoiset laatat. Tuota on tullut kaduttua jo pitkään.

Osa ruokamyrkytysmikrobeista alkaa oireilla vasta muutaman vuorokauden kuluttua ja toiset tykkittää lähes heti. Tuosta olisi näppärä ottaa ulostenäyte laboratoriota varten.

Muoks:"Epäiltäessä tartuntaa tietystä ruoka-aineesta tai ruokapaikasta tautien itämisaikojen huomioiminen on avuksi. Jos tauti seuraa ruoassa valmiiksi olleesta myrkystä, tämä viive on useimmiten vain tunteja, viruksista 1–3 vuorokautta, bakteereista 2–5 vuorokautta (listerialla pitempi) ja alkueläimistä pari viikkoa tai pitempäänkin." 😀
 
Osa ruokamyrkytysmikrobeista alkaa oireilla vasta muutaman vuorokauden kuluttua ja toiset tykkittää lähes heti. Tuosta olisi näppärä ottaa ulostenäyte laboratoriota varten.

Muoks:"Epäiltäessä tartuntaa tietystä ruoka-aineesta tai ruokapaikasta tautien itämisaikojen huomioiminen on avuksi. Jos tauti seuraa ruoassa valmiiksi olleesta myrkystä, tämä viive on useimmiten vain tunteja, viruksista 1–3 vuorokautta, bakteereista 2–5 vuorokautta (listerialla pitempi) ja alkueläimistä pari viikkoa tai pitempäänkin." 😀
Noron voit saada oven kahvasta pari viikkoa sen jälkeen kun sairastanut on siitä kulkenut.
 
minkähän tähären antti ei ole provinssissa?

tai ei ainakaan allekirjoittaneen ohjelmistossa

A)ei ole
B)on siihen aikaan kun Minä työmaalla
C)joku hevimetelibändi on samaan aikaan
 
Screenshot_20230622_212109_Instagram.jpg
 
Persemyrskyyn liittyen. Jokunen (10) vuosi sitten joulun ajan brunssilla perheen kanssa. Ainoana söin waldorfin salaattia.

Kotimatka oli n. 30min. Sen jälkeen lensi molemmista päistä, lämpö nousi 38 asteeseen ja aika äkkiä makasin lattialla. Verenpaine oli jotain 90/40. Oli mittari.

Sanotaanko näin, että mihinkään majoneesipohjaiseen en koskaan missään linjastossa enää koske.

Edit. Paino kylläkin putosi kahdessa päivässä neljä kiloa.
 
Pahin persemyrsky Indonesia Sumatra raaka kana, nousi kova kuume sain joltain poppanaiselta antibiootit ja veneellä Malesiaan missä onneks vasta urku aukesi ettei matkalla, opiskelijameiningillä hotelli oli tasoa wc reikä lattiassa kyynel meinas tulla silmäkulmaan pari kertaa kun siellä kyykkäs koko yön.
Toiseksi villein Bologna Italia messumatka hummerispagetti ihan muikealta maistui, huoneeseen vatta alkaa turpoamaan ihan pinkeäksi ja huono olo, pikkusen alkaa jo pelottaa voiko vatsa räjähtää mut sitten räjähtää alapäästä ja hetken perästä myös yläpäästä.
Intiassa monnia sinappikastikkeessa vähän syrjäseudulla, ollaanhan täs jo totuttu paikalliseen bakteerikantaan et ei tartte enää kaikkea pelätä be cool niinku paikalliset heh-heh, naamariin vaan ja aivan kauhia ripuli seuraavana päivänä.
Suomessa ei ole mitään hämminkiä ollu.
 
Jaa.. viiniähän voi tietty juoda sillai rauhakseltaankin pari lasia, eikä vetää heti 3l tonkkaa ja kusta housuun, mutta mistäs minä tiedän.
Oon juonut tänä vuonna yhden lonkeron. Viime vuonna 0 juomaa. Luulen että viini nousee päähän turhan helposti ja sit hirveä krapula ja hedari. Ehkä otan muutaman saunasiiderin. Poreammeessa.
 
Back
Ylös Bottom