Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Eurojaska tehty. Taas voi hetken elätellä turhia toiveita.

Firman kesäjuhlat ois ollu tänään hesoissa, mutta ei vielä näillä koivilla reissaamaan.
 
Viikonloppuhan tietty alkaa aika just. Miksei lähtis K-kenkään masturboimaan.

Mutta ehkä kuitenkin kevyesti kokeileen fillarilla, miten kauan noi koivet kestää normaalia eloa ennen kuin alkaa taas tulehduskipulääkerumba. Tai ilm. pitäs kai mieluummin jo hakea vaan kortisonipistosta, mutta tuppaa vaan olemaan aika työlästä..
 
Screenshot_20230616_144148_Facebook.jpg
 
Jeesus varjele tätä keliä, öisin ei saa nukuttua ja päivisin ei saa mitään tehtyä. Aamulla ja illalla pieni aikaikkuna puuhastella, tosin perinteikkäästi voisi viettää kesän tietokoneen äärellä verhot kiinni syksyä kiihkeästi odotellen.

Nyt alkaa kyllä olla pelottavan lähellä että koittaa polkaista mopon käyntiin ja lähtee tuulettumaan. Saako kotikylällä ajaa alasti?
 
Varmaan isoimpia elämänmuutoksia viim. 10 vuoden sisällä työpaikan vaihdon ja muuton lisäksi: katkaisin Netflix-tilauksen. Se on ollu jostain sieltä aivan alusta asti, mutta vähänlaisesti sieltä on enää mitään kattonu pitkään aikaan.

Cmore Sport-tilaus oli hitti. Eilenkin koko ilta yleisurheilua. Tuo pitää pitää ainakin Timanttiliigan ajan.
 
Aivan. Unohtu.

Kaksi (2) eri Naispuoleista (en vilkaissut, oletus) lajitoveria kommentoi hajusta. Etelleen Dior Veri khuul. Toki saattoi olla (ja varmaan olikin) vain kehu siten ettei ny oikeesti tykkää.
 
: katkaisin Netflix-tilauksen. Se on ollu jostain sieltä aivan alusta asti, mutta vähänlaisesti sieltä on enää mitään kattonu pitkään aikaan.
Heh, saman tein viime viikolla. Nykyään määrä korvaa laadun flixillä, muilta palveluntarjoajilta löytyy sentään jotain satunnaisia laaturoiniakin katsottavaksi.
 
Heh, saman tein viime viikolla. Nykyään määrä korvaa laadun flixillä, muilta palveluntarjoajilta löytyy sentään jotain satunnaisia laaturoiniakin katsottavaksi.
Jooh, uudet kiinnostavat leffat löytää muualta ja ei Netflixissä oikein oo enää hyviä omia sarjojakaan.. muutamia niiden omia oon tykänny kattoa, mutta kun niidenkin tuoreet kaudet menneet alaspäin, niin aattelin, että olkoon.

HBO:lla on ainakin paljon hyviä leffoja ja tykkään katella noita Frendejäkin uudestaan ja uudestaan, niin olkoon tuo nyt hetken.
 
Minä taas katkaisin Netflixin syksyllä, kun ei paljoa ollut aikaa katsella mitään ja nyt taas laitoin kesäksi sen takaisin siinä toivossa, että voisi joskus jonkin elokuvan vaikka vilkaista. Vähän kyllä epäilen. Bookbeat paljon hyödyllisempi maksettava.
 
Bookbeat paljon hyödyllisempi maksettava.
Kannattaa muistaa, että alunpitäen kirjat on kirjoitettu paperille :giggle: Kirjastosta löytyy yksi jos toinenkin opus, eikä tartte maksaa mitään (ellei unohda noutaa varauksia tai palauttaa lainoja).

Ei jennileelle kohdistettu, mutta oikein kyrsii, kun jossakin tyyliin "minkä kirjan luit viimeksi" -säikeessä jengi on "lukenut" sitä sun tätä.... äänikirjana autossa työmatkalla :unsure:😒
 
Back
Ylös Bottom