Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Ikä on vain numeroita, vanhuus on henkistä.

Jep, minäkin olen jo pitkään tuntenut itseni vanhaksi ja kiukkuiseksi dementikoksi, vaikka ikää on "vasta" rapiat neljänkympin päälle.

1685904680631.png
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
esimerkiksi yhden kossupaukun sijasta voi ostaa vaikka koko pullon.


"Jokaisen luvanhaltijan täytyy nyt tehdä oma suunnitelma, miten käytännössä valvonta järjestetään, että lakia noudatetaan ja esimerkiksi päihtyneille ja alaikäisille ei anniskella."

Jep, ikinä en oo juomaravintolassa saanut enää yhtään olutta, kun on alkanut tuntua että taidan olla hieman päihtynyt... Eiku?

Tää päihtyneille anniskelu on aina ollu, ja tulee varmaan aina olemaan, yks lainsäädännön suurimmista vitseistä.

Onneksi, kun kotiin ostaa koko keissin (salkun tms, 24 tölkkiä, lava on se pari tuhatta tölkkiä), saa ottaa parin saunanlämmitysoluen ja muutaman saunaoluen päälle vielä yhden jäähdyttelyoluen, eikä kukaan tuu sanomaan ettei mulle tarjoilla enää...
 
Jep, ikinä en oo juomaravintolassa saanut enää yhtään olutta, kun on alkanut tuntua että taidan olla hieman päihtynyt... Eiku?
Ykskään ravintola ei olis pystyssä, jos tota yhtä kohtaa laissa oikeasti tulkittais kirjaimellisesti. Muoks. tosin kyllähän tarkastajat kiertää edelleen ravintoloissa ja noottia tulee, jos jengi on liian katollaan. Tässä(kin) tosin isoja alueellisia eroja, millä innolla tarkastajat tota tekee.

Tuossa alkoholilain muutoksessa ois kiinnostanut vanha sanamuoto ja uusi sanamuoto ja korvasiko uusi alkoholilaki tuon 1994 asetuksen, jota ravintoloissa aika pitkälti aikaisemmin noudatettiin.
 
Eikös siinä laissa joskus kielletty päihtymistarkoituksessa olevalle tarjoilu. Eli selvällekään ei saisi myydä, jos aikoo päihtyä.
 
Back
Ylös Bottom