Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Nää on jotkut kivoja, mutta osittain ärsyttävää rahastusta ja keräilijöiden houkuttelua (osa ostaa kaikki 8 eriväristä versiota samasta levystä).

IMG_4430.jpeg

IMG_4429.jpeg


Ja asiallinen levymerkki liittyy asiaan.

IMG_4372.jpeg
 
Vinyyleistä sujuvasti kajareihin:

Geneltä tullu näköjään uus päämonitorimalli: https://www.genelec.com/8381a

200kg kappale ja ilm. luokkaa 70k€ pari, vaikka nykyään hinnoittelu onkin mallia kerrotaan pyydettäessä.

Ois nuo ainakin pykälän iisimmät sijoittaa kuin edellinen "ykköstykki" 1236A, joka pitäs mieluiten uppoasentaa.
 
Tä? Ei kai se työkuvioiden muuttuminen kesäsuunnitelmiin vaikuta?

Jos vaihtaa työpaikasta toiseen, niin täydet lomat jo suunniteltujen reissujen mukaan on minimi, josta neuvotellaan...
Ei täällä taida olla paljoa neuvottelun varaa. Joten... Palkattomalla voisi olla, mutta ei kauheasti kiinnosta pidentää tätä pakkopullaa yli pakollisen vuoden jakson.
 
Erikoislevyistä puheenollen.

Mm. verta ja pissaa on laitettu sisään.

 
Aika tutun kuuloista jälkikasvun elämästä. Valmistui vuosi sitten, kohta kotiutuu lääk.RUK:sta. Sitten tienaamaan vähäksi aikaa, julkisen kituuttaminen ja sitten erikoistumaan. Jos ne erikoistumisen suunnitelmat nyt sitten toteutuvat. Ei ole yläasteen jälkeen pitänyt yli 2 vko lomaa putkeen.

Mut hei, lääkärit ne vaan tienaa ja lomailee :unsure: (Herr Doctor on kyllä sumoloman ansainnutkin)
Nyt alkaneet ihmetellä, miksi porukka ei halua erikoistua. Kaverit sanoo sen olevan taloudellisesti kannattamatonta, ei kiinnosta muutella paikasta toiseen jne. Omanlainen prosessi tämä.
 
Nyt alkaneet ihmetellä, miksi porukka ei halua erikoistua. Kaverit sanoo sen olevan taloudellisesti kannattamatonta, ei kiinnosta muutella paikasta toiseen jne. Omanlainen prosessi tämä.
Jännä kyllä, taitaa olla melkein kaikki mun yhtään paremmin tuntemat ihmislääkärit erikoistuneet.. Elukkapuolella en oo ihan varma, tai että onko niillä edes mitään vastaavia..

muoks. ja vittu sentään sais joku lääkäri kohta keksiä, millä tää mun koipi tulee kuntoon.. perjantaina taas soitellaan, mutta pitää parkua kyllä jo lähete vaan julkiselle ja jollekin spesialistille. Kolme, neljä viikkoa ovat saaneet työterveydessä arpoa ja eiköhän tuo nyt riitä.
 
Back
Ylös Bottom