Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Screenshot_20230415_125434_Instagram.jpg
 
Lunta vielä hiukan liikaa tuohon kaatohommaan.
Yli-innokkaat ajomiehet kaatoivat ja ajoivat puut metrisessä puuterissa kelkalla ja reellä. Isoimmat puut piti pätkiä metrin pätkiksi.Olisin luottanut itse tässä hydrauliseen voimaan. Log Bullet olisi hieno vehje tuommoiseen terapiatyyppiseen touhuamiseen- ja puuhasteluun.
 
Rillailin ja puuhastelin tuossa pihalla, tovin päästä tajusin että teen sitä shortseissa ja t-paidassa. ☀️ Varjon puolella mittari näyttää +9C. Ens viikolla lämpö nousee, joutuu varmaan jo alasti rillailemaan.
 
En niin perusta lonkeroista, mutta ostin nyt tänään, kun kerran suositeltiin. Asiaa toki auttoi, että oli tuossa paikallisessa kaupassa vajaa 1,50€/tölkki. Sieltä @Max131 ainakin saa. Ja halavalla.

E. Lähteehän toiset Tallinnastakin raahaamaan lonkeroa ja kalajaa. Miksei Poristakin 😄
Tulossa 😗
 
Tulipa kaaduttua jäällä viikko sitten. Olin varma että olkapää meni paskaksi mutta levolla särky meni ohi. Vaan eipä kestä tangossa roikkumista vieläkään.
 
Vahingossa tuli käytyä eilen ravintelissa. Ei mennyt kuin karvan vaille 300€. Pääosin ruokaan. Kai. Tai aika tasan oikeastaan. Aamulla silti pääsi koirien kanssa lenkille.

Nyt rillasin melko setin; savustin kassleria, rillasin parsaa, sieniä, ilmakuivattua kinkkua, sipulia, perunoita ja patonkia kaverina. Nyt jo jälkkärin kimpussa kunnon vapaamuurarihengessä.

20230415_163701~2.JPG
 
Back
Ylös Bottom