Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
tesla painaa taas hintoja alas

Oon vakavissani ajaellu painaa teslan. Ihan perus model 3. En oo ennen vivulla painanu autoa, mutta kun laskee paljo menee bentsiiniin, öljynvaihtoon, ym. niin teslan käyttökulut + vipu niin ei olla kaukana.
Tulee ajettua 10-20km matkoja pari kolme per päivä. Ja 1-2 kert kuussa hki josta 350e kilsa+päiväraha per reissu. Nuo homo-city reissut maksais teslan pois.

Mutta missä bottom? (jos olis pakko olla, niin olisin top). Laskeeko hintoja parin kk välein niinku tähän asti? Vai onko välittämättä ja ostaa pois.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Jännä miten vuosien mittaan kääntyy enemmän ja enemmän Peppumieheksi. Ihan liian isot tissit, vähintään puolet pienemmät olisi paljon paremmat 😎
Ite tykkään ihan kaikista tisseistä (naisten). Nännit on vaatimus. Tai no, kai siitäkin voi joustaa. Pyllytkin kyllä yhtä lailla kivoja, kuten kaikki muutkin ruumiinosat. Omaan silmään kauniita kasvoja on vaikea päihittää minkäänlaisella ruumiinosien yhdistelmällä.

E. Laitoin ensin ruhon osat, mutta vaihdoin ruumiiksi. Muuttukohan ulosanti parempaan vai huonompaan 🤔
 
Ruho, ruumis, ruoto, mitä näitä nyt on naisen vartaloa kuvaamaan.

P.S tuo Lustre on justiinsa semmoista bläkyä, mitä en tajua en sitten mitenkään päin.. noi hemmetin taakse miksatut kähinä ja kirkunavokaalit ei varmaan tuu putoamaan ikinä, vaikka kaikenlaista muuta äärimetallilaulantaa on alkanut iän myötä sietämäänkin.
 
Jyväskylään tarvis jonkun kunnollisen irkkupubin.. Alkaa olemaan keskustassa tosi vähissä edes kunnolliset pubit saatika että ois vielä livemusaa ja sais hyvää safkaa samalla.
Vieläkös Vihreä Haltiatar käy ja kukkuu? Sehän oli ainakin aikoinaan mitä mahtavin pubi.
 
Eikös ruho oo selihakoukusta roikkuva, jo nyljetty ruumis?

No, kaikilla meillä on fetissimme, ite tykkään elossa olevista, ja käytän sanoja keho, kroppa tai vartalo.
 

Liitteet

  • FB_IMG_1681462553136.jpg
    FB_IMG_1681462553136.jpg
    51,3 KB · Katsottu: 112
Seuraavaksi aletaan muistella Bar 68:a.
Se oli hieno paikka. Siellä mm. tutustuin joskus junnuna ekaa kertaa tuohon avatarini bändiin (Devin Townsend), kun pärähti Christeen soimaan. Käytiin katteleen livemusaakin suht paljon tuolla joskus alta parikymppisenä. Sithän niiltä taiskin jo mennä se tila alta..

@HeavyRain kyllä se minusta edelleen yläkaupungilla on, mutta kun muutettiin veks keskustasta ja muutenkin kylillä pomppiminen on jäänyt aika vähälle, niin en kyllä yhtään tiedä mikä meno nykyään. Enemmän tulee ite käytyä oluen ja viskin perässä Pommissa, kun tuttua henkilökuntaa, eikä tarvii siirtyä syrjään siitä ydinkeskustan bermudan kolmiosta.
 
Onko muuten @Max131 tai palstan muut puliukot maistaneet sitä hartwallin ananaslonkeroa?

Sitä on useamman lajitoverin toimesta kehuttu, ottaisiko saunajuomaksi tänään.
 
Onko muuten @Max131 tai palstan muut puliukot maistaneet sitä hartwallin ananaslonkeroa?

Sitä on useamman lajitoverin toimesta kehuttu, ottaisiko saunajuomaksi tänään.
Mulkaisin kaupassa, mutta ei jotenkin herätä meikäläisessä mielenkiintoa. Ehkä jonain rapulajuomana vois toimia, mutta Helsinki lonkero (se kirpeä verigreippi) itelle lonkeroiden kuningas.
 
^ joo, tuo. Saatavuus vähän heikkoa, kun ei oo välttämättä Alkoissa eikä edes Prismoissa, mutta tuo paikallinen Seppälän Cittari pitää ainakin valikoimassa.
 
Back
Ylös Bottom