Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
0C1860A4-4898-4BA9-916C-0C380EF98F23.jpeg
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Olisi kolmas ylityöviikonloppu putkeen. Ison yrityksen ja ison projektin etuja, kun hommat on levällään ja budjetti auki. Alkaa jo vähän pääkopassa tuntua stressi, mutta pää ei anna periksi jättää helppoja rahoja ottamatta. Piti perua kaikki viikonloppusuunnitelmatkin dollarinkuvat silmissä.
 
Aina jotenkin pysäyttää käydä kaupassa näin pyhäpäivien ympärillä. Positiivista oli, että ei ollut montaa sielua itseni lisäksi, mutta se et hyllyt tyhjiä tai melkein tyhjiä useiden tuotteiden osalta. Pakeneeko kaikki jonnekkin kairaan, keskelle hevonvitunkuusta, vai onko siihen joku muu syy, että hamstrataan ruokaa helvetisti? Käsitykseni mukaan kaupat on kuitenkin kohtuu kiitettävästi koko pääsiäisen auki.
 
Lähiöpubit <3 Niitä ei oo, varsinkaan kunnollisia, nykyään enää liikaa.

Luontopolulla kerettiin käymään makkaranpaistossa ja joku Fazerin mokkapalamunkki päälle. Vähän jo äklömakea. Vielä pitäs käydä kattomassa vanhuksia ja sen jälkeen pääsee rauhoittumaan pyhien viettoon.

Tai sitten Kaivuripupiin :D Tossa ois lähistöllä paikallisessa Pupuhuhdassakin varmaan aika hyvä simulaattori.
 
Kaivuri Pubissa on - paitsi aito lähiötunnelma - myös ihan hyvää elävää musiikkia viikonloppuisin, jos alkoholisoituneet vakiokävijät ja pari paikallista sekakäyttäjää ei haittaa 🙂 Alue on kyllä täydellinen persjönsteri.
 
Pitäisi grilli hankkia. Mikäköhän?

Minulla on vahvassa harkinnassa kamado aka munagrilli vain, koska sellainen olisi hieno. Pitäisi kai ennen ostopäätöstä vain vielä selvittää, mitä sellaisella voi tehdä:unsure:.

Kaasugrilli nopeaan makkaranpaistoon toki on jo ja tulee olemaan jatkossakin.
 
Kaivuri Pubissa on - paitsi aito lähiötunnelma - myös ihan hyvää elävää musiikkia viikonloppuisin, jos alkoholisoituneet vakiokävijät ja pari paikallista sekakäyttäjää ei haittaa 🙂 Alue on kyllä täydellinen persjönsteri.
Tässä kun vielä muutaman päivän käy istumassa pilkkijäillä, niin naamassa alkaa olla sellainen Rantojen Mies-rusketus että sopii täydellisesti tuohon ravintolaan.
 
Kävin pitkästä aikaa vähän vaikeamman talven jälkeen salilla ja on näköjään muoti muuttunut :eek: näin paljaan nännin ja melkein puonsilmän. Ja coituksen:cautious:
 
Back
Ylös Bottom