Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Loppuhan se elden ring. Melkein meni hermot x kertaa. Joku 150h meni.

En tiiä, en ehkä hehkuttais ihan niin mahtavaksi peliksi kuin mitä sitä hehkutettiin. Jäi vähän homman juoni hukkaan..
No, jos käyttää tota tuntimäärää jonkinlaisena hyvyyden mittarina, niin en oo varmaan käyttäny yhteen ainoaan peliin noin kauan aikaa. Pisimpiä ollu varmaan Switchille Zeldan Breath Of Wild ja Xenoblade Chronicles II, joista ekaan muistaakseni ehkä joku 70-80h ja toiseen luokkaa 90h.

Cyberpunk 2077 oli musta tosi hyvä, mutta alta 50h ja pelattu läpi, eikä kiinnostanu enää sen jälkeen alkaa seikkailemaan tai tsekkailemaan muita vaihtoehtoisia loppuja.

Toki riippuu pelistä ja miten se on rakennettu, että kauan kontentin läpi pelaamiseen ylipäänsä menee keskivertopelaajalla, mutta onhan tuo ihan hillitön tuntimäärä, jos pitää tuon ajan penkissä yhden pelin parissa.
 
Nainen muuten saa huomenna halvauksen. Koska A) ei sumoa 2) ei mästerseffiä g) mulla ei illalla mitään tekemistä.


cat-kinkytwt.gif
Ei auta ihan tähän hätään, mutta kohta alkaa taas. https://www.epressi.com/tiedotteet/...taas-tassa-ovat-uuden-kauden-kilpailijat.html

Ja tässäkin aussiversio on huippu, kai sitä jostain suoratoistopalvelusta löytyy.
 
Jumalauta. Kymppiuutisissakin oli Pilkkimisaiheinen osuus. Täällähän se on jokapäiväistä.
En muista milloin olen pilkkinyt(sohvaa ei lasketa). Pikkupoikana isän kanssa muistikuvia kyllä on.
kesällä kyllä pienimuotoista virvelöintiä tulee joskus ajankuluksi harrastettua.
Jos ensi kesänä säät suosii, niin voisi laiturilla laiskotella ja mato-onkea laskea veteen.
 
No, jos käyttää tota tuntimäärää jonkinlaisena hyvyyden mittarina, niin en oo varmaan käyttäny yhteen ainoaan peliin noin kauan aikaa.
No, mutta jos muutenkin, eikä pelkästään tuntimäärää (ääsääs valhallaan tais mennä enemmän aikaa) niin en nyt ihan hirveän juhlavia arvosanoja antaisi. Hienon näköinen, örkit/vihulaiset oikeasti hienoja, jättimäisiä ym. Mutta se pelin sisältö...jotenki...se jätti vähän kaipaamaan. Ei vieläkään oikein mitään hajua mitä eri hahmot halus pelin aikana, paljonko quest-lineja jäi kesken/tekemättä. Ja sellasta. Jotenki tuntuu että pelin olis voinu tiivistää läjään isoja örkkejä vastaan käydyiksi tappeluiksi ja sillä hyvä.

Ehkä se on näiden souls pelien juttu? En tiiä, en ole sisällön puolesta vakuuttunut.
 
Taas kun katsoo leikkauslistaa tulee se tunne että olenko minä ainoa joka täällä saa listaa oikeasti lyhenemään? Siis niinku wat?
 
Vähän meinas maavara loppua kun körötteli töihin. Sairaalan parkki_paikka vähän urilla ja möykyillä.
Tännekin oli heittänyt yöllä noin 20cm lunta, muutaman peltoaukean kohdalla tuuli kinostanut niin että tiellä oli varmaan 40cm.
 
Ei vieläkään oikein mitään hajua mitä eri hahmot halus pelin aikana, paljonko quest-lineja jäi kesken/tekemättä. Ja sellasta. Jotenki tuntuu että pelin olis voinu tiivistää läjään isoja örkkejä vastaan käydyiksi tappeluiksi ja sillä hyvä.

Ehkä se on näiden souls pelien juttu? En tiiä, en ole sisällön puolesta vakuuttunut.
Ainakin tän pelin juttu ilmeisestikin, ettei mitään anneta ns. valmiina. Noista jonkin sortin side questeista on näkyny juttua, että ei niitä googlaamatta osaa monikaan tehdä. Niin monimutkaisesti pitäs osata naputella eri tyyppien dialogit läpi ja sen jälkeen löytää ittensä jonnekin ihan toiselle puolelle karttaa jne jne.

Mut joo, jahka tässä saa aikaiseksi, niin tuo maailma ja taistelu kyllä kiinnostaa. Enemmän toki itekin juonellisten RPG:iden ystävä.
 
Olisi ollut tilaisuus aamulla päiväkodin pihassa kevyelle kenttäkepposelle, kun pienelle ja täyteen pakatulle parkkipaikalle oli joku urpå jättänyt bemminsä käyntiin vinoparkkiin vieden parin auton tilan. Olisi voinut aiheuttaa ihmetystä, jos se olisikin siirtynyt esim. lumikasan päälle. Toki koko auto oli mallia liikkuva iglu, joten olisi naamioitunutkin sinne kasaan hyvin. Harmi, kun ei ollut edes Mikki Hiiri -parkkilappuja mukana...
 
Tännekin oli heittänyt yöllä noin 20cm lunta, muutaman peltoaukean kohdalla tuuli kinostanut niin että tiellä oli varmaan 40cm.
Täälläpäin eilen kirkkaassa tyvenessä auringonpaisteessa ajellessa mietin, että kevättä se jo pukkaa ku nelostieki alkaa olla isolta osin sula ainaki ajourien kohalta.
 
Back
Ylös Bottom