Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Raha on hyödyllistä ja silleen, mut ite en pidä ketään yhtään minään, omisti ne mitä tahansa. Ei vaikuta muhun mitenkään. Status symbolit, ja niillä elvistely on vaan noloa. Hyvä jos sentään käyttävät fyffensä, eikä mätäne pankissa ikuisuutta. Se vasta turhuutta on.

Yhtään ei ole säästetty eikä omistettu eikä myöskään elvistelty vaan kaikki rehellisesti ryypätty niin ettei kolikkoakaan jää jäljelle, siinä ilmeisesti hyvin käytetty elämä.

1678446005474.png
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Valmistetaankohan niitä äänettömiä versioita? Kulosaaren edustalla pyöri tuollainen vehjes yli tunnin, niin pikkasen laski tunnelma siinä metelissä. Tiiä vaikka vttuillakseen siinä pyöri 🤷🏻‍♂️
No mutta hyvä, että siellä pääkaupunkiseudun hälinässä ja melskeessä pörrää, eikä missään missä imiset olis rauhaa ja hiljaisuutta kaipaamassa.
 
Mieli tekisi hakata Nordean osta-nappia, mutta jos nyt kuitenkin menisi vain kaljalle.
 
onhan tuola noita piilokuluja muissakin osastoissa, tuo tonni oli vaan kukat ym. hankinnat


  • Ravintolaillallisia 4 kpl / 2 000 eur
  • Louis Vuittonilla vierailu (hajuvesiä, huiveja) / 1 000 eur
  • Vaimolle viikkokimput yms. yllätykset / 1 000eur
  • Muut satunnaiset kulut (bisneskumppanien kanssa spontaanit vierailut kahviloihin yms, tarjoamiset, vaimon vaateostoksia, Woltit) / 1 000 eur
  • Granitista sisustustarvikkeita / 500 eur
Piti googlettaa mikä on viikkokimppu. Kertakäyttökukkia tonnilla kuussa. Miksi ihmeessä, mikä on niiden funktio?
 
onko: olutta?

kuvassa nimittäin ei näy, muistaakseni lomakuvissa on ollut tapana näkyä
 
Yhtään ei ole säästetty eikä omistettu eikä myöskään elvistelty vaan kaikki rehellisesti ryypätty niin ettei kolikkoakaan jää jäljelle, siinä ilmeisesti hyvin käytetty elämä.

katso liitettä 251081
Jos sulla tuli hyvä mieli, paransit sun kokemustas, ni oot voittajien tiimissä. Mun elämäntehtävä on saada mun kiksit, ennen ku tää koko paskalandia kuolee liekkimereen. No okei, toi oli väännös Jim Morrisonin mietteestä, mut se on totta 😌.
 
Back
Ylös Bottom