Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Kaasarin putsauksella, jarrujen käytöstä poistamisella ja öljyjen vaihdolla jopa jonkinlainen tyhjäkäynti sekä liikutettavuus saavutettu, 25 vuotta kuusen alla ei tunnu missään!


katso liitettä 250954
Ulkopuoli kannattaa pitää juuri tuollaisena, ja pellin alle kahen litran oohoocee kolmosen kautta nelosen puhaltimella.
 
Tiiättähän kun aina sanotaan, että ota liha huoneenlämpöön tunti-kaks ennen paistamista että se lämpiää huoneenlämpöön? Tiiättähän että se on ihan :anssi:?

Vajaan kilon kassleri ollu savustumassa 1,5h, 80-90 asteessa. Sisälämpö on noussut kokonaiset 3 astetta.
 
Viimeksi muokattu:
Otitteko koronapiikit ja saitteko flunssan ja sitte lääkäri sanoi että ilman piikkejä, joiden piti torpata vakava tauti, niin flunssa olisi ollut kertaluokkaa kovempi.

Itse en ottannut, enkä sairastanut.
Joku hölmö kertoi että makuaisti meni.
Ihan tavan flunssassakin makuaisti menee kun "dedä on dukossa".

Joo tiedän että korona ketjukin on olemassa, mutta halusin teitäkin vähän herättää tässä piiri pieni pyörii keskustelu ketjussa.
 
Kaasarin putsauksella, jarrujen käytöstä poistamisella ja öljyjen vaihdolla jopa jonkinlainen tyhjäkäynti sekä liikutettavuus saavutettu, 25 vuotta kuusen alla ei tunnu missään!


katso liitettä 250954
Jumalauta. Coupe malli😎 Toi on kova. Kaverilla oli aikanaan tuollainen b sedan. Oli kova peli. Vaihdettiin kone siihen ihan käsin nostamalla😂 Myös farkku tommonen pyöri aikoinaan täälläpäin
 

Petra lähti huoraks Leville. Kauppa käy ja perse myy. Hyvä business kun huoralle on aina tarvetta. Ja vittu on se mikä myy.

Mutta erikoinen markkina tuo huoraaminen. Myynti romantisoidaan. Nähdään ”voimaantumisena”. On hyvä juttu. Mutta ostaminen on demonisoitu ja koetaan epäonnistumisena.

En keksi muuta markkinaa missä olis noin. Huumebusiness on jännästi päinvastainen. Myynti on paha juttu, mutta käyttäminen hyvä juttu. Haluttais valtion rahoittamana paikat missä käyttää ja valvottais vielä että menee hyvin. Ja käyttäminen tarkottaa että ostaminen on ok. Ei voi käyttä ellet oo ostanu käytettävää.
 
Back
Ylös Bottom