Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Herttinen sentään, että on harmaata ja hämärää 🥴 Kohta ns päivä alkaakin jo pimentyä. Ja vielä vaan pimenee kohti joulua. On tämä epäinhimillistä kidutusta. Milloinkahan arska paistaa seuraavan kerran. Ei ole näkynyt moneen viikkoon ☹
 
Herttinen sentään, että on harmaata ja hämärää 🥴 Kohta ns päivä alkaakin jo pimentyä. Ja vielä vaan pimenee kohti joulua. On tämä epäinhimillistä kidutusta. Milloinkahan arska paistaa seuraavan kerran. Ei ole näkynyt moneen viikkoon ☹

Minulla pimeä aika vaikutti aina mielialaan ja jaksamiseen ihan selkeästi, mutta ei ole tuntunut enää missään sen jälkeen kun muutti metsään. Luonnon pimeys on suorastaan miellyttävää ja rauhoittavaa, ongelma taisi olla pimeyden sijasta enemmänkin se valosaaste joka täyttää kaupungit pimeänä vuodenaikana ja saa sen "pimeyden" tuntumaan vittumaiselta ja rauhattomalta.
 

View: https://twitter.com/jasmintasanen91/status/1596921851758153731?s=46&t=S7Nvg5PQFMFq3VnOnsY5AA



Toki ymmärrän että porilaisella menee vähän ohi, mutta pointti on tuo valehtelu.[/url][/size][/i]

Sanois vaan reilusti että totta vitussa kaikki filtterit päälle 🤷🏻‍♂️


Meni kyllä vähän ohi. Tuossa artikkelissahan sanotaan: Marinilta kysyttiin hänen Instagram-julkaisuistaan. Marin vastasi, ettei hän käytä niissä sellaisia filttereitä, jotka varsinaisesti muuttaisivat kasvonpiirteitä. Hän sanoo joskus käyttäneensä kuvissaan värejä korostavia filttereitä.

Eiks tuossa ny lue että on käyttäny filttereitä.

Itsekin jos otan kuvan ittestäni instaan niin on pelkästään edustavasta kulmasta, hyvällä valaistuksella, että näyttää mahdollisimman edustavalta. Versus niitä kuvia mitä kaverit ottaa minusta jossain kotibileissä huonolla valaistuksella, naama punasena saunan jälkeen ja irvistys päällä kun selittää jotain juttua toisaalle eikä huomioi kameraa :D Vähänku nuo paparazzikuvat. Olishan toimittaja voinu valita tuohon verrokkikuvaan jonku edustavan kuvan myös :D

Tuossa twiitissä jengi pauhaa, että suurentanu filtterillä silmiä. Kai ny silmät näyttää eri kokoisilta jos kuva otettu puhelimella yläviistosta vs putkella alaviistosta. Jos jollain uudempi iphone esimerkiks niin voi koittaa ottaa itestään kuvaa laajakulma, normaali ja tele linsseillä ja kytätä miten perspektiivi muuttuu.

En ole vassari, enkä kannata marinia, mutta naurattaa aina väkisin väännetyt ajojahdit. Ei ees sanonu ettikö käytä ollenkaan filttereitä, mutta luetaan otsikko niin että ei käyttäis mitään ja vertaillaan kahta erilaista kuvaa = valehtelee ihan kaikesta. Eli davos totta tosiaan vie lapsia tunneleihin.
 
joku voisi koodata semmoisen "tällä irtoaa, 100%saantitakuu" filtterin

nimim. olisi käyttöä
 
Tuli viime viikolla köpöteltyä.
#kaupunkiloma

B710249C-7081-41C3-9D30-DCA75182BA98.jpeg
 
Vithu. Onkohan hyvä fillarointikeli..? Pysy kesälläkään pystyssä tuon fillarin renkailla. Pitäs lähteä vanhuksia jeesaan.

Kiristää myös kiinnitellä niitä pirun valoja fillariin. Toki se varmaan kiristäis enemmän, kun joku Saab-kuski jyräis risteyksessä.
 
Kaatumatta takas. Vois vähän musisoida ja sit viltin alle ja Andor tulille.

Hyvä esimerkki taas eilen streamauspalveluiden toimivuudesta: ei lähteny enää kutosjakso Andoria ollenkaan päälle ja sitä edeltävät jaksotkin piti käynnistää moneen kertaan uusiksi, että lähti pyöriin. Plus toi ite appis on ihan hitokseen raskaampi ja hitaampi kuin Netflix.
 
Pitäiskö ne ostaa liput Metallicaan kun en ole koskaan livenä nähnyt ja ei tiiä milloin on viimeinen mahdollisuus.
 
Pitäiskö ne ostaa liput Metallicaan kun en ole koskaan livenä nähnyt ja ei tiiä milloin on viimeinen mahdollisuus.
Metallica kiinnostaa henk. koht yhtä vähän kuin "Pantera", joka sekin ois ens kesänä, vai miten olikaan, Suomessa soittamassa.

Meikäläisen ykkösbändit nähdä ois varmaan Billy Idol, Porcupine Tree, The Aristocrats, The Birthday Massacre ja Scar Symmetry, joka osui taas kerran tänne sellaiseen aikaan, ettei päässy. Muitakin varmaan ois, mutta nuo nyt niitä, jotka sai äkkiseltään päähänsä. Scar Symmetry kyllä nähty kertaalleen, mutta yliohjautui vähän nesteytys ja hiukka heikot muistikuvat keikalta :D
 
Back
Ylös Bottom