Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Ruoka oli ihan laadukasta ja salaatti tuoretta. Reseptistä en tykänny, oli boileri inkivääri sinappikastike. Toki menin hakemaan hyväksi todettuja butter chickeniä tai tikka masalassaa ja joutu arpomaan listalta jotain uutta. Siinä kohtaa oli jo pettymys, niin ruuan olis pitäny ylittää odotukset. Naan leipä kuivaa, mutta vanhalla pitäjällä sattui toisinaan kuiva leipä, joten en lyttää sen perusteella.

Ei kuitenkaan jatkoon uusien, ei niin hyvien reseptien vuoksi. Tulen käymään mustangissa jos nepalia mielii. Onks siellä vielä ne vankila-tarjottimet?
Kuitti. Tarttee antaa mahku parin kk päästä vaikka.

Kiinnittänyt liian vähän huomiota tarjottimiin. Semmoset peltiset ne on kyllä ainakin ollut, mutta en menr varmaksi sanomaan.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Kuitti. Tarttee antaa mahku parin kk päästä vaikka.

Kiinnittänyt liian vähän huomiota tarjottimiin. Semmoset peltiset ne on kyllä ainakin ollut, mutta en menr varmaksi sanomaan.

Joo peltiset vankilatarjottimet 😄 En siitä miinusta, lähinnä koomiset.

metallinen-vankilatarjotin_orig.jpg


PRODUCT INFO​

Hereby we inform that you are obliged to eat your daily rations from this cool stainless steel prison tray. It looks like the trays used on Alcatraz while it was a prison.
 
Tuli mieleen, että sopis jäsen V:lle tuo sukellus. Ei tartte/voi puhua mitään..

👀👋💪👉👌🙏😲🖕

jos lössiä kuten kuvasta voi päätellä, niin aivan liikaa, en ole noin sosiaalinen
 
Sali - tsek
Uinti - tsek
Syöty - tsek
Pleikkari - tsek

Mitäköhän sitten tekis? Kellokin vasta kolme, huomenna fribaamaan.
 
Itselleni niin rakas❤ ja läheinen Perintö-asia on nitkutellen edennyt pisteeseen, jossa olen jo varannut ensi viikolle ajan pankkiin perinnönjakoa varten.

Muille osakkaille (yhteensä 3 kpl) lähettämieni sähköpostien (2 kpl) ja yhden osakkaan kanssa käymäni puhelinkeskustelun jälkeen peräti yksi on saanut tehtyä vaaditun valtakirjan. Jippii. Tilinumerotietojaan sen sijaan kukaan ei ole onnistunut ilmaisemaan.

Toiminta-aikaa on jäljellä siis neljä päivää.
Jos käytössäni ei ilmoittamaani päivämäärän mennessä ole tarvittavia tietoa, haen käräjäoikeudelta virallista pesänjakajaa.

Hupaisaahan tässä on, ettei perinnöstä riidellä, koska kyseessä on vain ja ainoastaan vainajan rahat pankkitilillä ja kaikki osakkaat ovat rintaperillisiä. Mitään epäselvää tai
neuvoteltavaa ei ole. Kyseessä on ainoastaan se, etteivät osakkaat vaikuta kykeneviltä tilitietojensa antamiseen tai valtakirjan kirjoittamiseen.

En tiedä, ovatko he kaikki älyllisesti vajaaälyisiä vai rännittävätkö suoraan suoneen 🤷‍♀️
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom