Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Aloin katsomaan tällaista noitasarjaa ja tässä on suomalainenki noita. Järvisen Satu!

Kuulostaakohan tuo nimi jotenki tosi eksoottiselta noiden ulkomaalaisten korvaan?🤔 Luultavasti.
Netflixistä vai mistä?

Minä katson yhtä agenttisarjaa (HBO) jossa oli lääkeyhtiö, jonka nimi oli "Virtanen Pharmaceuticals" - aika hauska oli kuulla jenkkien ääntävän tuota Virtasta.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
:unsure:
TlOU3fs.png
 
Netflixistä vai mistä?

Minä katson yhtä agenttisarjaa (HBO) jossa oli lääkeyhtiö, jonka nimi oli "Virtanen Pharmaceuticals" - aika hauska oli kuulla jenkkien ääntävän tuota Virtasta.

Discovery of Witches. Ihan viihdyttävä muistaakseni.
Joo tuo Xtremen mainitsema sarja. HBO:lta löytyy. On munki mielestä ihan viihdyttävä.
 
onko @Saatana ikinä anaalisoimut miksi imiset GAYkalla aina diirtyvät taakseppäin

tänäänkin: sain NAISten huomaamatta läheisyyttä heiltä kun peruuttivat syliin alvariinsa
 
Minulla on menossa kissa nro 4 - ja kukaan kissoista ei ole koskaan pureksinut huonekasveja 🤷‍♀️ Pari kissaa tykkäsi hetken ajan pentuina raapia multaa pois isommista ruukuista. Muuten kukaan ei ole ollut niistä kiinnostunut. Yksi mirri tykkäsi pureksia päivittäin ohran-/vehnänorasta, joten sitä piti aina olla tarjolla. Se oli kuin pieni lehmä. Vehnänorasta ostin valmiina kaupasta, löytyy yrttihyllystä. Toinen söi vain ulkoa tuotuja ruohoja. Nykyinen ei sitten välitä minkäänlaisesta viherravinnosta.

Jos haluat viherpuskan, niin kokeile jotain pyöreä ja paksulehtistä, mikä mahdollisimman vähän muistuttaa ruohonkortta. Fiikus, rahapuu, mehikasvit, lehtikaktukset. Tarjolle vehnänorasta.

Esim rönsyliljasta usea kisu kuulemma tykkää, kun siinä on pitkät ja kapeat lehdet. Ja ystäväni kissa järsii myös maljakossa olevat leikkokukat: tulppaanit ovat erityisesti mieleen 😼
Joo, sehän tässä on, kun kaikki viittaa siihen, että meidän kisut kyllä ois kiinnostuneita huonekasveista...

Kauraa on ollu meilläkin. Vetäisivät molemmat sitä ihan hulluna, jos olis kokoajan, mutta kesällä on viety vaan pihalle takapihalle pureksimaan ruohoa / heinää. Toisen pitäs päästä sen vähintään kaks kertaa päivässä pihalle tai alkaa huuto.

Ja jooo.. pitäs kattoa joku tommonen, mikä ois a) ei myrkyllinen ja b) ei kaikkein kiinnostavin, mutta mistä tuota jälkimmäistäkään tietää.
 
...pitäs kattoa joku tommonen, mikä ois a) ei myrkyllinen ja b) ei kaikkein kiinnostavin, mutta mistä tuota jälkimmäistäkään tietää.

Multa saattaa olla kivaa myös... jos kissa käy kuopsuttelemassa, niin voi laittaa koristekiviä tai lecasoraa pinnalle, niin heittää kiinnostamasta.
Tai sitten laittaa amppelikukan, niin kisu ei yllä kuopsuttelemaan.

 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom