Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
Tuo oli enemmän seuraavien kommentteihin perustuen. Kohtahan tuon näkee. Oma käsitys, että enemmän ois kovatasoisia hyppääjiä kuin heittäjiä finaalissa, mutta oon aika satunnaisseuraaja näissä lajeissa..

muoks. tää kreikkalainen on ainakin ollu suht vakuuttava
No nyt näyttää ihan kohtuulliselta seipään osalta. Jotenkin vaikuttaa taas veltoilta moukari tätien heitot kuten mm kisoissakin.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Olipa hieno tulos ja kiva kisa seurattavaksi, enpä muista milloin olisi yleisurheilu jännittänyt yhtä paljon.
 
saako laillisten tuotteiden nauttiminen imiset käyttätytymään noin? Minen usko! oletus on vahva, että pääministeri on käyttänyt jonkun peräsuolessa Isänmaahan salakuljettamaa tuotetta


 
vahva oletukseni siis liittyy siihen, että Minä liikun vain alueilla missä laillisia tuotteita onely: käytetään

eikä sielä ikinä kukaan noin sekasin ole!

kamalan näköstä horjumista!

jopa erittäin vastenmielisen näköistä

onnekis en ole ikinä joutunut olemaan vastaavanlaisessa tilaisuudessa #läsnä
 
Höpöjuttuja. Ei kaikille juominen ole sitä että möllöttää pöydässä ja kurkkii kulmien alta. Toiset osaa ottaa ilon irti, tanssia ja heilua.

Mun mielestä hyvä että pääministeri on ihmisten parissa ja juhlii menemään. Tarttis kaikkien ministerien olla inhimillisiä. Vai haluaako jengi (taas) että valtion päämiehen pitäisi olla aina puku päällä, jossain syvällä bunkkerissa, pelkästään istua ja kaukana tavan kansasta. Ettei vaan juuri tuollainen käytös tois kummallisia ajatuksia päättäjille. Ja kansan parissa oleminen pitäis jalat maassa?
_123467722_tabletop.jpg
 
Ei oo Wilima ihan yhtä revitty kun toiset mitalistit. Hyppy kulki silti. Kulkiskohan paremmin jos painais ittes kisakireäks. Niin että wittu paistais pöksyistä läpi.



 
Ei oo Wilima ihan yhtä revitty kun toiset mitalistit. Hyppy kulki silti. Kulkiskohan paremmin jos painais ittes kisakireäks. Niin että wittu paistais pöksyistä läpi.

Noilla kuikeloilla ei riitä kyky käyttää yhtä jäykkää aisaa.
 
Murrollehan vittuiltiin aikaisemmin, että liian löysä. On minusta nykyään kyllä pykälän kireämpi mitä joskus, mutta eiköhän nuo tulokset jo puhu ihan riittävästi puolestaan.

Murrolla myös 9 senttiä mittaa enemmän (182cm vs. 173cm), mitä näillä kahdella, että väkisin massaa enemmän ja fysiikka erilainen.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom