Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
3 kpl Basic Nutrition EAA -25%
Mistä mahtaisi löytyä collegehousut joissa on vetoketjut taskuissa?

290D703E-A4A2-408B-A315-7D29AD6DFC13.jpeg


Lidl!

Ihan saatanan hyvät. Olikohan 9,9€. Ostin kolmet. Jokaisessa vetskarit taskuissa. Yhdessä resori nilkassa, mut ei oo pillit. Näissä kuvan collegessa ei ole. Tuskin mitkään kestävät, mut mitä väliä. Pistän roskiin kun sauma ratkee tai muuta. Joskus ostin peak performance collarit jotain 80-100€. Varmaan paremmat, mut ei mitenkään ole 8-10x paremmat mitä Lidl verkkarit. Mieluummin ostan näitä kymmenet kuin yhdet peakit.
 
vaihtelua ruokavalion, ostin senttipitsan, se on parasta

muuten päästäinen mennyt mämmillä ja leivällä, eli täysi kasvisruokavalio jos olisi jättänyt leivästä liha ja munapäälliset pois
 
Meater.

Tai sitten joku muu, jossa KAKSI mittauspäätä, rillin lämmön seuraamiseen ja lihan lämmön seuraamiseen.
Tota just mietin, se sisälämpö kun ei paljoa kerro vaikka pinta olisi jo hiiltynyt.
Onhan toi omanlaista veivaamista ton pallon kanssa kun ei oikein tiedä miten pitäs vedon olla, lisäksi kun ei viitsi kokoaikaa vieressä päivystää niin muutokset tapahtuu armottoman hitaasta. Päätökset pitää tehdä lihan sihinän ja kädellä tunnustelun (rillin lämpö, ei tissin) perusteella.
Eiköhän tästä vielä hyvä tuu ja jos jää raakaa niin laittaa sähköuuniin niin loppuu vittuilu.
 
Tota just mietin, se sisälämpö kun ei paljoa kerro vaikka pinta olisi jo hiiltynyt.
Onhan toi omanlaista veivaamista ton pallon kanssa kun ei oikein tiedä miten pitäs vedon olla, lisäksi kun ei viitsi kokoaikaa vieressä päivystää niin muutokset tapahtuu armottoman hitaasta. Päätökset pitää tehdä lihan sihinän ja kädellä tunnustelun (rillin lämpö, ei tissin) perusteella.
Eiköhän tästä vielä hyvä tuu ja jos jää raakaa niin laittaa sähköuuniin niin loppuu vittuilu.
Eij ripsejä tehessä tarttis juuri sihistä. :eek: Itellä ribseissä rilli jonku 120 astetta...

Siinä lämmön säädössä on oma opettelunsa, hirveetä räpläämistä se alussa on. Sitten kun homman oppii niin ei juuri tarvi miettiä.
 
Eij ripsejä tehessä tarttis juuri sihistä. :eek: Itellä ribseissä rilli jonku 120 astetta...

Siinä lämmön säädössä on oma opettelunsa, hirveetä räpläämistä se alussa on. Sitten kun homman oppii niin ei juuri tarvi miettiä.
Sitä mää just tarkoitin, mikäli sihisee niin sitten ilmaa vähempi eli siitä tietää että nyt on liikaa.
 
muuten päästäinen mennyt mämmillä ja leivällä, eli täysi kasvisruokavalio jos olisi jättänyt leivästä liha ja munapäälliset pois
Ihan tulee mieleen kaveri, joka teiniaikoinamme ryhtyi kasvissyöjäksi siirtymällä syömään pääasiassa leipää ja pastaa. Muistelen häntä aina tehdessäni kasvisruokaa, jonka pääraaka-aineet tulevat hevi-osastolta jauhotuotteiden sijaan. Joskus mietin, oppikohan hän koskaan syömään kasviksia. 🤭
 
Jos tommonen grilli olisi, kuulostaa, että ilmaräppänään pitäisi laittaa PI-säätö. Voi voi. Helpompi pysytellä sähköuunissa.
Kyse on siis ihan perus pallogrillistä ja tarkoitus pitää lihaa siellä se 4-5 tuntia, siinä kun hiiliä palaa ja tuulee ja ties mitä niin tulee vähän muuttuvia tekijöitä jonka takia ei varmaan mene "sytytä ja unohda" mentaliteetilla.
Lisäksi kun eka kerta kun moista teen pallogrillin kanssa, kaasurillissä ihan peruskauraa moiset.
1617622975803.png
 
Viimeksi muokattu:

M-Nutrition Sports Greens 1, 210 g, Lemon-Lime

Todella tykki viherjauhe

-33%
sähköuunissa

kyllä tuli hyvä pitsa jälleen kerran

makunautintoa lisäsi vielä huomattavasti, kun etelinen nautittu lämmin ateria oli torstaina työmaalla

huomenna onnekis pääsee taas akkojen tekemän ruuan äärelle
 
Kyse on siis ihan perus pallogrillistä ja tarkoitus pitää lihaa siellä se 4-5 tuntia, siinä kun hiiliä palaa ja tuulee ja ties mitä niin tulee vähän muuttuvia tekijöitä jonka takia ei varmaan mene "sytytä ja unohda" mentaliteetilla.
Lisäksi kun eka kerta kun moista teen pallogrillin kanssa, kaasurillissä ihan peruskauraa moiset.
katso liitettä 227530
Jos/kun ribsien väri on hyvä niin kääräse folioon loppukypsennystä varten. Ei pala pinta niin helposti.
 
Jos/kun ribsien väri on hyvä niin kääräse folioon loppukypsennystä varten. Ei pala pinta niin helposti.
Mä teen nyt toisinpäin, pistin ensin folioon, extra testinä 2kpl päällekkäin.
Viimoisena jos vetäisi rilliin kaasunpohjaan ja sitten pinta.
 

Suositut

Back
Ylös Bottom