Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
no hyvä on sitten

0060.gif
 
Rinnallevetojen ja päänpäällenostojen hipihiljaa laskemisesta ei saa kuin venyneet kyynärpäät ja mustelmia reisiin. Vapaasti tonttiin vain heti kun mennään alkulämmittelypainoja isompiin, sitä vartenhan ne bumpperilevyt ja nostolavat on keksitty. Jos ja kun on pakko joskus treenata paikoissa joissa kalusto ei kestä tiputtelua niin sitten täytyy tietysti varoa ja himmailla, mutta kunnollisella alustalla ja pn-levyillä varustetuissa paikoissa en kyllä ymmärrä mielensäpahoittajia ja huopatossutehdasfetisistejä.

Haaveilen niin kovasti omasta pihajumppapaikasta, kun kaupungin sali aukeaa ties milloin ja siivouksen taso sekä porukan monenlaatuisuus huomioiden en aio mennä sinne vielä pitkään aikaan vaikka aukeaisikin.



Nyt minä innostun pudottamaan pinkit käsipainot!

...efekti ku työpaikan vessassa (miesten puoli) että sitä kusta saadaan pönttöön sisälle se 5% tarpeesta, ja loput 95% löytyy reunoilta, lattioilta ja ehkä vähän ovesta ja seiniltä.

Tässä syy, miksi ei unisex-vessoja julkisiin tiloihin, kiitos. Miesten vessassa haisee aina pissa, hyh.

Lukeeko ihmiset kirjoja useampaan kertaan, vai mistä halu omistaa kirja?

Lukee.

Se on muuten kesäloma nyt :)
 
Harvinainen vapaapäivä, ensimmäinen kunnolla lämmin päivä jo aamusta, istuskelin aamupäivän terassilla ja taisin saada auringonpistoksen. Ärsyttävää.
Ja just kun mä aattelin että sellainen puistopiknik päivällinen sun kanssa ois voinut olla tän päivän juttu!
No aina ei voi voittaa.
 
Back
Ylös Bottom