Off-topic 24h

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Bisley
  • Aloitettu Aloitettu
kahvit nautittu, aika nostaa kierroksia
nostin myös muutaman pykälän äänenpainetta

99FBE121-5752-41EB-A7F7-E057C1643EBF.jpeg

e. taskupuhelimen desibelimittarin mukaan muutos +10dB

vaatiiko kansa vielä tarkennuksia, vai onko asia loppuunkäsitelty
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
No on ne tietenkin pikkasen halvemmat, mutta hintaero etu/taka välillä on lähinnä kymppejä. Jos olis saksalaisesta (tai suomalaisesta) nettikaupasta tilannu, odotellu, jumppaillu ympäri kaupunkia ne asennettavaksi...olis säästäny ehkä pari kymppiä/rengas. Mutta kannatetaan nyt paikallista, säästää vaivan mikä niiden jumppaamisesta tulee firmaan (tuon kokosilla renkailla ei ihan hauskaa ilman farmariautoa/peräkärryä) ja paikallinen firma on kyllä sen verran hyvää palvelua tarjonnut että ihan jo siksi...

Heh, tilasin samasta firmasta poshuun, kun tuon poshun ostin, talvirenkaat...kambodzasta, sähköpostilla. Nämä tilasin facebookin messengerin kautta.
Hyvä periaate! Paikallista puotia itsekin käytin. Tsekkasin mielenkiinnosta jälkikäteen, niin takasissa ois vain jonkun kynpin säästäny Sakulasta.

En tarkoituksella hiero suolaa haavoihin 😄, mutta tuosta hinnasta vähän pöyristyneenä saatoin katsoa käyttämäni satakuntalaisen liikkeen sivuilta, niin etusten koossa Kiinan kumit (Sailun) oli 120€/kpl (työt päälle). Levein tosta merkistä tosin oli vain 275, mutta hämmästyksekseni saman hintainen, eli 480€ koko sarja + 80€ työt.

En tunne Kiinan kumeja kovin hyvin, mutta käsittääkseni LL ja Sailun on molemmat ihan päteviä rinkuloita ja suht vastaavan laatuisia.
 
Viimeksi muokattu:
Nyt on olkkarin nurkat täynnä verhoiltua kivivillakourua. Eilinen aamupäivä meni ompeluhommissa (sain emännän ylipuhuttua, eikä tullut ainakaan vielä eroa).

@vokot koitin nyt aamulla kuunnella Oranssia Pazuzua. Ei oo kyllä tääkään mun musaa. Oli kuulija äärirajoilla ennen kuin kerkes volaakaan nostamaan :D Eikä näitä voi soittaa kerrostalossa sinne päinkään niin kovaa kuin lähtis. Tuo GLM-mittamikin mukaan joku 95dB tasokin alkaa olemaan niin hirveää mekkalaa, että kuuluu ensinnäkin kolmeen muuhunkin kerrokseen, ja on jo hyvin kaukana miellyttävästä kämpässä olijan kannalta.
 
Ei oo kyllä tääkään mun musaa.

no en Minäkään sitä normaalisti kotona kuuntele, mutta GAYkalla aina kun saumat, eli todella harvoin

pitää tuossakin asiassa tukea paikallista, onhan se ylivoimaisesti ässjoen maailmanlaajuisesti tunnetuin tuote

ja eilinen live oli hienosti kuvattu ja hyvät äänet

jaa, se näköjään jäi tuonne jälkikatseluunkin, hyvä


View: https://youtu.be/PfANRKPnC8M
 
pitää tuossakin asiassa tukea paikallista, onhan se ylivoimaisesti ässjoen maailmanlaajuisesti tunnetuin tuote
Täältä lähtöisistä kaikki metallia kuuntelevat tietänevät Swallow The Sunin ja Ghost Brigaden, mutta esim. Red Elevenilläkin ihan hauskaa matskua:



Bändin kitaristilla ja laulajalla ollut ties mitä muutakin bändiä ja projektia, mutta en saa nyt nimeltä päähän.

Ja onhan täältä lähtöisin paljon muutakin hienoa musaa, kuten Funkykarkurit :D
 
Eilen oli kyllä eksoottinen keli heittää. Välillä tuli lunta ja taivas ihan musta, välillä taas paistoi aurinko. Onneksi meni niin päin, että myräkkä alkukierroksella ja lopusta sai heittää rauhassa. Alkukierros plus miljoona, loppukierros +1...
 
red eleven
.

Ja onhan täältä lähtöisin paljon muutakin hienoa musaa, kuten Matti Nykänen :D

tuttu nimi, varmasti ovat olleet joskus jotain lämmittelemässä, kun on tullut oltua #läsnä
 
tuttu nimi, varmasti ovat olleet joskus jotain lämmittelemässä, kun on tullut oltua #läsnä
Oon varmaan maininnutkin täällä asiasta, mutta aikaisemman työurani huippuhetkiä oli kyllä JYPin pelaajien pikkujoulut, joissa Nykäsmatti livenä.. Oli härkäinen meininki.
 
Törmäsin kuvaan, joka osaltaan kuvaa hienosti nykymaailmaa ja Temppareilla yms. sekoilevaa väkeä.

Annan osaltani tälle taideteokselle nimen "Lippa ja mies"

E. Tarkemmin harkittuani myös nykykieleen istuva nimi voisi sopia. Esim. "Oispa lippa". Näistä tarttee ehkä laittaa yleisöäänestys pystyyn.

Screenshot_20200516-104451_copy_1225x1656.png
 
Back
Ylös Bottom