- Liittynyt
- 26.5.2005
- Viestejä
- 9 077
Propot säädetään aina niin että huulten liike loppuu. AMBU on sitten sitä varten jos toleranssi turhan hyvä ja apnea uhkaa, mutta ei kukaan jaksa sitä propotalkia.Jos propot menee ns huuliin niin pamit mullekin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Propot säädetään aina niin että huulten liike loppuu. AMBU on sitten sitä varten jos toleranssi turhan hyvä ja apnea uhkaa, mutta ei kukaan jaksa sitä propotalkia.Jos propot menee ns huuliin niin pamit mullekin.
Sanokaapas nyt mastercheffit että mitenkä.
Ulkofile uunissa kokonaisena. Uunin lämpötilaksi suositellaan jossain ohjeessa 110-astetta, jossain 225-astetta ja sitten on vielä kaikkea tuolta väliltä.
Paistetaan siis paistomittarin kanssa ja sitten kun sisälämpö kohdallaan niin vetäytymään.
Onko tuolla uunin lämpötilalla millainen merkitys?
Kaikki ei uskalla annostella riittävästi.Propot säädetään aina niin että huulten liike loppuu. AMBU on sitten sitä varten jos toleranssi turhan hyvä ja apnea uhkaa, mutta ei kukaan jaksa sitä propotalkia.
@TJJ tuossa jo vastasikin, mutta ulkofile kuitenkin tuollainen "laatuliha", niin vähempikin riittää, liian kuumassa kannattaa ottaa herkkänä vetäytymään, ettei mene yli...Sanokaapas nyt mastercheffit että mitenkä.
Ulkofile uunissa kokonaisena. Uunin lämpötilaksi suositellaan jossain ohjeessa 110-astetta, jossain 225-astetta ja sitten on vielä kaikkea tuolta väliltä.
Paistetaan siis paistomittarin kanssa ja sitten kun sisälämpö kohdallaan niin vetäytymään.
Onko tuolla uunin lämpötilalla millainen merkitys?
Just eilen tein ja lämpö oli 150, meinasin ensin laittaa 125 mikä ois ollut oikea.Sanokaapas nyt mastercheffit että mitenkä.
Ulkofile uunissa kokonaisena. Uunin lämpötilaksi suositellaan jossain ohjeessa 110-astetta, jossain 225-astetta ja sitten on vielä kaikkea tuolta väliltä.
Paistetaan siis paistomittarin kanssa ja sitten kun sisälämpö kohdallaan niin vetäytymään.
Onko tuolla uunin lämpötilalla millainen merkitys?
Täytyy jossain vaiheessa testata tuo vielä matalampi lämpö, hirvifileitä löytyy pakastimesta useampi.Just eilen tein ja lämpö oli 150, meinasin ensin laittaa 125 mikä ois ollut oikea.
Erikoiseksi lääkäriksi kouluttaudun.Onko Kajsna niissä erityiskoulutuksisa.
Lääkäri siis.
Kokeiltiin ensi kerran osso buccoa eilen ja jämät tänään. Jatkoon.Harvemmin tulee lihaklönttejä kokonaisena kypsennettyä, olen pataruokien ystävä.
Uuni täysille ja lihat paahtumaan 5-10min ja sen jälkeen kaikki ainekset pataan ja 80-90 astetta 10-12 tuntia niin hyvä tulee.
Itseasiassa nyt viiden kuuntelukierron jälkeen Keep your heart safe from me on noussut omaksi suosikiksi. Kakkoseksi viimeinen raita ja kolmoseksi nämä singlet Enemy ja The Void. Mutta hyvää kakkaa kokonaisuudessaan.Minulla lappo ostetuna 13. päivälle
samalla osti TIETYSTi Stam1nan lapon maaliskuulle
Luin ensin.Erikoisjääkäriksi kouluttaudun.
Siihen ei paljoa vaadita.
Mitä mie sellasella tekisin?Ehkä ei esim Rantapallo.
5/16, 4 arvaamalla oikein.![]()
Kuinka hyvin muistat suomalaisten hittibiisien sanat 1980-luvulta? Testaa – vain todelliset kasarimusatietäjät saavat yli 12 oikein
Kasarimusiikin ystävä, nyt on sinun aikasi loistaa! Testaa, tunnistatko 80-luvun tunnetut suomalaiset kappaleet.www.is.fi
15/16
Mitä mie sellasella tekisin?