Nyhtökaura

Mä kokeilin tomaattimaustettua nyhtökauraa ja tehdessä tuli sellanen hernekeiton tuoksu ja sitten hernarin maku suuhun kun vähän pidemmälle ehti syömisessä. Ja toden totta valmistusaineissa: kaura 18%, herneproteiini 18%, härkäpapuproteiini 10%.
Eli eniten prodea tulee nimenomaan herneestä. "Nyhtoherne" ei varmaan myis...
Jos lähtisin kokeilemaan jotain kasvisruokaa seuraavaksi niin kaura+härkis komboa voisi kokeilla ja hernekeitto sitten erikseen.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Maku ei ollut ollenkaan paha, assosioin sen itse vähän papumaiseen koostumukseen.

Sen sijaan se pierentä minkä ko. safka aiheutti johtaa ainakin siihen että kolmea vuorokautta ennen mitään inhimillistä sosiaalista interaktiota ei sitä suuhunsa kannata työntää. :D
 
Syön nyhtökauraa aika paljon, tykkään tehdä siihen kastikkeen ja laittaa pastaa lisukkeeksi. Nyhtökauratortillat ovat myös tosi hyviä! Tykkään eniten siitä maustamattomasta versiosta ja siihen sitten esim. joku tomaattipohjainen kastike :)
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom