- Liittynyt
- 15.11.2005
- Viestejä
- 251
Osui tämä ketju silmään ja siitä tämä edellinen posti kuvineen. Silmäilin tuota aminohappokoostumusta ja huomasin että se on mun mielestä hiukan harhaanjohtava. Olisko ihan tarkoituksella laitettu noin, että vertaillaan 100g tuotetta keskenään eikä pelkkää tuotteen proteiiniosuutta, niin saadaan se näyttämään paremmalta kuin onkaan. Nimittäin ei ole mikään ihme että nyhtökaurassa tuntuu olevan lähes kaikkia tärkeitä aminohappoja enemmän kuin kanan rintafileessä, koska siinä on proteiiniakin melkein 10g enemmän 100g kohti.
Hyvä pointti kyllä. Pikavilkaisulla voi saada mielikuvan, että kyseessä on ihan maagisen ylivertainen proteiinilaatu, vaikka härskisti vertaillaan suoraan aminohappomääriä ilmeisesti n. 20g määrästä kanaproteiinia 31,4g nyhtöproden sisältöön. Tuohonhan voisi laittaa samalla idealla kolmanneksi vielä jonkun proteiinijauheen 100g aminohappomäärät, omgsexywaueven4353%morebuynow:p. Tai hiukan reilummin vaikkapa paistettua jauhelihaa 100g, josta haihdutettu kaikki rasva ja neste pois . Jos suhteutetaan per proteiinigrammaan (20g kana vs. 31,4g nyhtö) vaikka ekat kolme aminoa, niin todelliset suhteet on 37,5/32,1; 55/53,5; 49,5/44,8. Ihan hauska tuote ei siinä mitään, mutta vähän sumutuksen makua taulukossa.