• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Niksi-Pakkis - Elämä helpommaksi

MHK

Allapito
VIP
Liittynyt
1.12.2003
Viestejä
7 054
Ihan käsittämätön tuo japsiviikkaajan metodi. Onko kukaan saanut tuota toimimaan noin? Itse en ole koskaan saanut piilotettua hihoja minnekään, siksipä suosin uu-paitoja. Tai olen ilman paitaa.

EDIT: harmi että näkys olevan varattu tuo vinosilmä.
 
Liittynyt
23.6.2004
Viestejä
1 554
Ikä
41
Joo no ei tääkää iha hanskassa oo pysyny, ajattelin että tähän kerättäis ihan aikuisten oikeesti hyviä ja hyödyllisiä niksejä :D Taisin olla vähän turhan optimistinen.
Juu, ei mitään, ihan viihdyttävää menoa. Tosin välilihan painelu jää testaamatta. :D
 

Huppe

Iso Kingi H.
VIP
Liittynyt
1.6.2004
Viestejä
16 117
Ikä
44
Aivan mielettömiä niksejä! Toi pilli-bisse on pakko koitella! Samoin välilihan painelu.
 
Liittynyt
28.12.2006
Viestejä
12 975
Aivan mielettömiä niksejä! Toi pilli-bisse on pakko koitella! Samoin välilihan painelu.
Sitten ei muuta kuin Bongaa pakkislainen, ei vaatteet vaan välilihan painelijat yleisessä vessassa -ketju pystyyn.
 
Liittynyt
25.10.2004
Viestejä
318
Mitä eikö täällä ole vielä tätä klassikkoa:

Jos kärsit impotenssista, sido iso kauha heppisi alle, siten että kauhan kuuppa on persauksesi alla. Kun haluat seisokin, paskanna kauhaan.

Pari muuta niksiä:

1. Jos pikkulapsi on tukehtumassa jääkuutioon, älä säikähdä.. Kaada vain kannullinen kuumaa vettä lapsen kurkkuun, niin jääkuutio poistuu lähes välittömästi.

2. Hiirenloukku laitettuna herätyskellon päälle estää helposti nukahtamisesi uudestaan.

3. Oletko kömpelö? Vältä leikkaamasta itseäsi sormeen vihanneksia paloitellessasi pyytämällä joku muu pitämään vihanneksia kun pilkot niitä.

4. Pidä viereinen penkki vapaana junassa tai bussissa hymyilemällä ja nyökkäilemällä käytävällä kulkeville ihmisille.

5. Painonvartijat. Välttäkää suuri kiusaus syödä suklaapatukka kaapista tai jääkaapista jättämällä ostamatta se tanan patukka, senkin läskit paskiaiset.

6. Säästä alkoholissa juomalla iltaisin kylmää teetä viskin sijasta. Seuraavana aamuna voit hankkia krapulan helposti juomalla lasillisen kissan virtsaa ja hakkaamalla päätäsi seinään yhtäjaksoisesti 20 minuuttia.

7. Koe tunne kunnallisesta uima-altaasta kotonasi täyttämällä kylpyamme kylmällä vedellä, lisäämällä veteen kaksi pulloa kloriittia ja virtsaamalla veteen ennenkuin menet ammeeseen.

8. Älä turhaan osta kalliita juomukondomeja, osta vain tavallisia kondomeja ja ennen käyttöä sujauta kondomin sisään kourallinen pakasteherneitä.

9. Salaiset kansiot-fanit. Luo tunne kaapatuksi joutumisesta juomalla kaksi pulloa viinaa. Heräät varmasti oudosta paikasta seuraavana aamuna ja muistisi on kummallisesti tyhjentynyt.

10. Älä turhaan tuhlaa rahaa kalliisiin kiikareihin. Seiso vain lähempänä katsottavaa kohdetta.

11. Laittamalla sopivan määrän viinaa akvaarioosi saat kalojesi silmät turpoamaan ja saat ne uimaan hassulla tavalla.

12. Säästä aikaa ylittäessäsi yksisuuntaista katua katsomalla vain siihen suuntaan, josta autot tulevat.

13. Sakeuta juoksevaa rasvatonta jogurttia sekoittamalla siihen lusikallinen paistinrasvaa.

14. Anorektikot, kun polvesi ovat paksummat kuin reitesi, ala syömään kakkuja uudestaan.

15. Naapurin autonantennista huolellisesti taiteltuna saat hyvän henkarin hätätapauksia varten.

16. Lentokonekaapparit, välttäkää pitkää piiritystilannetta, pidätysriskiä, vankeutta ja kuolemaa varaamalla lentolippunne oikeaan paikkaan.

17. Tyhjästä alumiinisesta sikarituubista saat kätevän vibraattorin, kun täytät sen vihaisilla mehiläisillä.

18. Olympiaurheilijat. Välttäkää kiinnijäämisriski dopingista juoksemalla hieman hiljempaa.

19. Mies. Vältä turhat kiistat WC-kannen laskemisesta virtsaamalla lavuaariin.

20. Kasvissyöjiä tulossa päivälliselle? Tarjoa vieraille yksinkertaisesti härkää tai vasikkaa. Koska he aina kehuvat, että tofu tai muu lihankorvike maistuu aivan lihalta, he eivät huomaa eroa.

21. Onko sinut kutsuttu kasvissyöjien luo päivälliselle? Kerro heille, että koska he ovat ilmoittaneet sinulle erikoisruokavaliostaan, voit omasta mielestäsi kertoa omistasi ja pyydä pihviä.

22. Piristä seksielämääsi kokeilemalla rodeoseksiä. Ota naisesi takaapäin ja pidä tiukasti hänen rinnoistaan kiinni. Tämän jälkeen kutsu häntä hänen parhaan ystävänsä nimellä ja ota aikaa, kuinka pitkään "pysyt selässä".

23. Ennenkuin alat poistamaan itsepäisiä tahroja vaatteista, tee tahran ympärille ympyrä tinneritussilla. Näin pystyt helposti pesun jälkeen tarkistamaan, lähtikö tahra.

http://hintsu.blogs.fi/2005/09/28/pirkka_nikseja~205257/
 

Delgado

Base animal
Liittynyt
9.1.2010
Viestejä
13 128
Ikä
35
Jos runkkaaminen kyllästyttää niin voi käydä hakemassa apteekista puuduttavaa salvaa (oiskohan jotain jääsalvaa, voi sitä käyttää kuntosali revähdyksissäkin). Kun sitä voitelee käteensä, kädestä lähtee tunto ja sen jälkeen tuntuu kuin joku toinen antaisi käsihoitoa.
Saman efektin saa aikaan myös istumalla kätensä päällä niin kauan, kunnes se puutuu. Sen jälkeen tietenkin myös runkkaaminen tuntuu samalta, kuin jos joku toinen tekisi sen. Temppu tunnetaan myös nimellä "stranger". ;)

Tuon välilihajutun jälkeen jotenkin toivoisi entistä enemmän, että ihmiset pesisivät kätensä vessassa käynnin jälkeen...
 
Liittynyt
20.8.2006
Viestejä
2 978
Just tässä tuskailen, kun en löytänyt täältä duunista mitään t-paitaa millä ois voinu testata :D

Toi on kyllä pakko opetella.
On vielä ihan typerän helppo temppu. Kyllä tyttis hämmästyy viikonloppuna :D
 
Liittynyt
16.9.2002
Viestejä
15 147
Kaupunki
Lappi
Ihan käsittämätön tuo japsiviikkaajan metodi. Onko kukaan saanut tuota toimimaan noin? Itse en ole koskaan saanut piilotettua hihoja minnekään, siksipä suosin uu-paitoja. Tai olen ilman paitaa.

EDIT: harmi että näkys olevan varattu tuo vinosilmä.
Mä opettelin ton tekniikan jo pari vuotta sitten. Se video olisi ollut mieskatsojille kivempi, siinä isotissinen nainen otti paidan ensin päältään ja viikkasi sen sitten nätisti pöydällä edessään, niin että kamera kyllä löysi tissit, mutta naamaa ei kuvaan tarvittu (ja miksi olisi tarvittukaan). Aika helppo toi on ku hiffaa sen systeemin :)

Sori, mulla ei nyt ollut edes mitään sukkahousuvinkkiä tähän... :nolo:
 
Liittynyt
16.12.2002
Viestejä
6 575
Ihan sellainen mielikuva, että samantyylinen ketju olis jo olemassa ja lähti lapasesta aika nopeasti...:D
Minäkin muistelen että tälläinen niksi threadi on olemassa mutta haulla ei löydy.
 
Liittynyt
21.8.2008
Viestejä
522
Känsien poistaminen

Tässä kaikille känsistä kärsiville pakkislaisille kullanarvoinen vinkki. Olen käyttänyt tätä kikkaa itse aina silloin, jos känsät kasvavat niin isoiksi että alkavat jo haitata treenaamista. Varsinkin leuanveto ja mave ovat huomattavasti hauskempia tehdä kun känsät eivät ole välissä. Pahimmillaan känsä saattaa revetä ja silloin iskee treenitauon lisäksi pahimmillaan myös selibaatti :(

Laita sopivaan astiaan lämmintä vettä ja pistä kädet sekaan noin 10 - 15 minuutin ajaksi. Olen kuullut, että jotkut lisäävät veteen hieman Fairya tai vastaavaa, jotkut käyttävät myös vauvaöljyä, mutta pelkkä lämmin vesikin riittää. Kun känsät ovat pehmenneet riittävästi, voit rapsutella kuolleen ihon pois varovasti vaikkapa voiveitsellä. Seurustelevat Pakkislaiset voivat konfliktin välttämiseksi käyttää vaikka kynsiään, tai pihistää voiveitsen yön pimeydessä. Voit viimeistellä homman käyttämällä melkein mitä tahansa karkeaa esinettä, paras on tietysti hohkakivi tai jalkojen hoitoon tarkoitettu raspi. Loppuhionnalla vältät kovettuneet ja terävät nahanriekaleet kämmenissä.

Pro tip: Tarkoituksena on poistaa vain kuollut iho. Älä siis vuole käsiäsi vereslihalle, etteivät känsät tulehdu tai kipeydy. Jos känsät ovat todella tiukassa, voit pistää yöksi käsiin ronskin kerroksen käsivoidetta ja päälle vaikkapa puuvillakäsineet ja uusia rapsutuskäsittelyn seuraavan päivänä.
 
Liittynyt
13.10.2004
Viestejä
432
Ikä
39
Ihan käsittämätön tuo japsiviikkaajan metodi. Onko kukaan saanut tuota toimimaan noin? Itse en ole koskaan saanut piilotettua hihoja minnekään, siksipä suosin uu-paitoja. Tai olen ilman paitaa.

EDIT: harmi että näkys olevan varattu tuo vinosilmä.
Ton oppii parin minuutin harjoittelulla. Monta vuotta olen noin viikannut (jos ollenkaan).
 
Liittynyt
11.9.2003
Viestejä
3 005
Mikäli kahvinkeittimen suodatinpaperit on loppu vedä sukkahousut päähän, laita porot suuhun ja kaada kuumaa vettä perään. Näin saat kätevästi valmista kahvia.
 
Liittynyt
11.11.2003
Viestejä
1 909
En hitto voin käsittää miten joku voi kusemisen kanssa sotkea housunsa?? Luulin että tuo slaikkarin kuivaaminen paperinpalalla on ihan joka jätkän normaali toimenpide kusemisen jälkeen, mutta ilmeisesti ei ole kun porukka näyttää roiskivan pisarat pitkin housuja!:D

Niksi eräjormille ja muille teltassa yöpyjille:

Telttayö tiedossa, vettä sataa ja keli on lämmin, teltassa todella nihkeä ja hiostava ilma. Kyljellään kun löllöttelee niin reidet liimantuu toisiinsa ikävästi eikä oikein mitenkään päin ole hyvä olla. Ei hätää, laitappa sukkahousut jalkaan, ei hiosta reidet enää ja on mukava nukkua! Viime kesänä kun poikain kanssa viikon eräreissulle lähdettiin, käytiin yksissätuumin ostamassa joka jätkälle sukkikset. Kukaan ei vain kehdannut maastossa niitä käyttää, vaan tuumattiin että on liian geitä jos pojat alkaa pukemaan sukkahousuja teltassa illan tullen. Eli tätä niksiä kannattaa miespuolisilla käyttää vain yksin reissatessa.:D Tietysti tavalliset kalsaritkin toimivat mutta niillä tulee kuuma.
 
Liittynyt
14.12.2005
Viestejä
6 483
Mikäli kahvinkeittimen suodatinpaperit on loppu vedä sukkahousut päähän, laita porot suuhun ja kaada kuumaa vettä perään. Näin saat kätevästi valmista kahvia.
Tai keitä pannukahvia ja juo suoraan sukkahousujen läpi.

Nykyaikaisten pankkisalien räikeänkirkkaat valot aiheuttavat iho-ongelmia
herkkähipiäisille. Siksi kannattaakin vetäistä pankin ulkopuolella
sukkahousut päähän ja rynnätä nopeasti sisään toimittamaan asiansa.

"Hyvä keino yösuunnistuksen harjoitteluun on laittaa mustat sukkahousut päähän. Maasto pimenee sopivasti, eikä hyttysiäkään tule silmiin."

Jollet välitä nikseistä, voit laittaa sukkahousut myös jalkaan.

Vanhoista puhelinluetteloista saat kätevästi osoitekirjoja. Viivaa vain yli kaikkien tuntemattomien nimet.
 
Liittynyt
22.9.2008
Viestejä
712
Mikäli kahvinkeittimen suodatinpaperit on loppu vedä sukkahousut päähän, laita porot suuhun ja kaada kuumaa vettä perään. Näin saat kätevästi valmista kahvia.
Hemmetti meinas tulla aamukahvit näppikselle :D Aromikasta norjalaistyyppistä kahvia saa sitten varmaan haarakiilan kohdalla suodattamalla.
 
Liittynyt
19.12.2002
Viestejä
1 032
Mikäli kesken tv:n katselun kaukosäädin on jatkuvasti hukassa ja kännykkää saa etsiä ympäri asuntoa sen soidessa on ratkaisu jälleen sukkahousuissa. Laita känny toiseen lahkeeseen, kaukosäädin toiseen ja vedä sukkikset päähän (ei yli silmien). Näin molemmat kapulat ovat koko ajan kätevästi käsien ulottuvilla.
 
Liittynyt
11.9.2003
Viestejä
3 005
Hemmetti meinas tulla aamukahvit näppikselle :D Aromikasta norjalaistyyppistä kahvia saa sitten varmaan haarakiilan kohdalla suodattamalla.
Haarakiilasta saa jännäntuoksuisen nenäliinan!
 
Liittynyt
21.8.2008
Viestejä
522
Leikkaa sukkahousuista irti toinen lahje ja liimaa siihen rusinoita. Vedä sukka päähäsi, niin saat näppärän Lordi-naamion! Keikan jälkeen voit syödä rusinat.
 
Ylös