• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

[***Musta Lista***]

Liittynyt
18.11.2004
Viestejä
5 038
Voisiko olla mahdollista että on pitänyt odottaa lihan kypsymistä? Jos on vaihdettu juuri uusi liha paistumaan tai siitä on leikkattu juuri useampi annos niin käsittääkseni siinä voi kestää aika kauan.

EDIT: Tämä siis sillä oletuksella että pizzaan tuli kebablihaa.
Ei ollut tästä kyse. Tilauksia oli kuulemma "jonossa", vaikka asiakkaita ei näkynyt jotka ruokaa kaipasivat. Venattiin terdellä tämän jälkeen vielä 10 min, eikä kukaan tullut hakemaan ruokaa. Itse luen pizzan pikaruokaan ja näin pitkä odotusaika on liikaa. Varsinkin jos tilanne näytti siltä, miltä se nyt näytti. Lisäksi kun on kova nälkä ja hiestä märkä paikalle ravaamisesta, niin ei kauheasti jää kehuttavaa. Ehkä Savossa on vähän rauhallisempi meininki kuin mihin olen tottunut. Muikut tuli torilta kuitenkin niin nopeaan ettei kerennyt muikkua sanoa.
 
Liittynyt
29.9.2007
Viestejä
340
fish

Pizzeria Apollo, Helsingin Kallio. Ruokamyrkytys. Ei tarvitse varmaan lisäperusteluja?
Ollaan samiksii. Pari viikkoa sitten siellä kävin, kebabpizzan tilasin ja n. tunnin päästä lensi projektiilioksennus. Eipä tarvitse siellä enää käydä.
 
Liittynyt
15.8.2008
Viestejä
35
Sonera:

Lähetin paria viikkoa ennen muuttoa sähköpostia soneralle että haluaisin sulkea liittymäni muuttopäivänä. Vastausta ei kuulunut ja soitin asiakaspalveluun muuton jälkeen että onko se liittymä suljettu. Vastauksena tuli että heidän sähköpostinsa ei ole enää toiminnassa, vaan yhteydenotot pitää tehdä soneran omien sivujen tai puhelimen kautta. Asiakaspalvelija sitten samalla kyseli että miksikäs olisin liittymää sulkemassa ja sanoin että elisa viihde olisi kiikarissa kun on samanhintainen kuin liittymäni ja sama nopeus, mutta muutakin härpäkettä tulee päälle. Asiakaspalvelija tokaisi siihen että heillä on sama palvelu; sonera koti-tv...

Kyselin sitten vähän tuosta ja vertailin elisaan, niin asiakaspalvelija sanoi että ainoa ero on se että soneralta ei löydy tallennusmahdollisuutta ohjelmille ja se "kuulemma" on elisallakin tökkinyt kun on niin uutta teknologiaa. Lisäksi soneran koti-tv:eeseen tulisi mtv3 max, urho total ja disney channel ilmaiseksi vuoden loppuun asti ja spotify premium 3 kuukaudeksi. Ajattelin sitten että sama kai se on tuo ottaa jos kanavapaketit tulevat päälle ja tallennuksella en niin hirveästi tee..

Kuun alussa siis tilasin laitteet ja viime viikolla tuli tuo "digiboxi"(, adsl-modeemi jonka piti myös asiakaspalvelijan mukaan kuulua pakettiin samalla tavalla kuin elisalla puuttui) ja eilen sonera laittoi laajakaistan toimimaan, jolloin pääsin koti-tv:tä viimein kokeilemaan. Aluksi boxi ei millään huolinut käyttäjätunnusta ja salasanaa, joten laitoin puhelua menemään asiakaspalveluun... Noin puolen tunnin jälkeen puhelussa jonottamisen jälkeen boxi hyväksyikin tunnukset (oli ehtinyt järjestelmä jo kaatua pari kertaa ennen sitä), mutta en lopettanut puhelua kun ajattelin että kyselen nyt samalla sitten että aikovatko he laskuttaa tuolta päälle puolelta kuukaudelta jonka olin ilman nettiä. Aloin sitten selailemaan koti-tv:tä ja huomasin sitten että kaikki peruskanavat (yle, mtv3, nelonen, sub jne) puuttuvat ja laitteessa on viisi peruskanavaa (deutche welle tjsp..) ja nuo maksulliset kanavat jotka tulivat siis vuoden loppuun asti ilmaiseksi. Tunnin vielä odottelin asiakaspalvelujonossa, kunnes löin luurin kiinni kun ei vastausta kuulu...

Tänään sitten soitin uudestaan ja pääsinkin oikeastaan heti läpi, vaikka ehtikin mennä hermot tuohon soneran idioottimaiseen automaattivastaajaan, johon pitää nykyisin omalla puheella selittää ongelma ja vastaaja sitten kyselee että what did juu säy? Asiakaspalvelija sitten kertoi että ei tuohon koti-tv:seen kuulukkaan peruskanavat jne. että olen saanut väärää tietoa ja lähetti sitten tekstiviestillä osoitteen jonne pitää alkaa reklamoimaan.

Eli tämä koti-tv on niin totaalinen pettymys kuin olla ja voi, vuoden lopun jälkeen koko boxilla voi heittää vesilintua kun ei näkyisi kuin nuo 5 kanavaa joista pari vielä aivan uskomatonta scheissea (niin kuin lähemmäs jokainen nuista maksullisista kanavistakin mitä nyt näkyvissä..) Suosittelen ottamaan siis sen elisa viihteen jos näitä kahta pakettia vielä vertailee :)
 
Liittynyt
3.9.2009
Viestejä
314
Etelä-Pohjanmaan Osuuspankki, Ylistaron konttori.

Ylistarossa ei ole nyt muutenkaan mitään hyvää, mutta erään pankkivirkailijin asenne oli sietämätön.
Olin ohikulkumatkalla ja menin tilaamaan uutta pankkikorttia, koska tuo Ylistaron konttori on mun "kotikonttori". Tiskillä oli joku uusi virkailija (yleensä kaikki tuntee kaikki, tuollakin pankissa ala-astekavereiden äitejä töissä).
Ei meinannut täti suostua mulle korttia tilamaan!
"Joo, ethän sä oikeasti tarvii tätä pankkikorttia, kun sulle ei tule palkkatulotkaan meidän pankin tilille", yms.
Mitä vittua? Sain monta kertaa jankata, et haluan sen kortin silti ja olishan se kiva saada rahaa sieltä tililtä muutenkin kuin pankin aukioloaikana...

Sain kortin tilattua, mutta jäi vähän ihmetyttämään... Herranjumala, kai sitä nyt voi kahden pankin asiakas olla! Lieköhän se halus mun vaihtavan kokonaan Nordeaan :D
 
Liittynyt
19.12.2007
Viestejä
3 537
Kahden vaiheilla, mutta tulkoon nyt sitten tänne. Verkkokauppa.com.

Yleensä loistavaa palvelua, erittäin nopeat toimitukset ja suht edulliset hinnat.

Nyt kyllä mokattu sitten urakalla. Tilaan tavaraa, osa jää toimittamatta. Lupaavat toimittaa, mitään ei kuulu. Uudelleen yhteyttä, ei vastausta, mitään ei kuulu. Useampi viikko jo kulunut. Pistää pikkuhiljaa vituttamaan.
 
Liittynyt
25.6.2003
Viestejä
2 592
Etelä-Pohjanmaan Osuuspankki, Ylistaron konttori....
Nokian konttorissa ihan sama juttu. En saanut korttia samasta syystä.
Mä en jaksanut kinata asiasta --> lopetin tilin.
Jos ei kelpaa, niin pitäköön pankkinsa...
 
Liittynyt
14.8.2010
Viestejä
112
Storm-Motor, Pirkkala

Oli tarkoitus hommata Hondan customiin erillisputket. Yhdet löytyivät firman jostain keskusvarastolta ja ne sitten laitettiin tilaukseen (olivat vielä ainoina kappaleina kohtuullisen edulliset). Meni muutama päivä ja tuli tekstiviestillä ilmoitus putkien saapumisesta ao. putiikkiin. Paikalle mars! Myyjä toteaa kuivasti että myytiin ne putket jollekin toiselle asiakkaalle...WTF!

Eivät siis malttaneet myydä minulle tai esim. ilmoittaa minulle että joku toinenkin niitä halajaa. Siinä kun hieman äänensävyni tiukkeni, myyjä vaan sanoi ettei hän voi putkiksi muuttua.

"Pitäkööt tunkkinsa":puntti:
 
Liittynyt
31.1.2010
Viestejä
3 549
Kariniemi

Ostin "broilerin rintafileitä marinadissa". Sain kasan marinadia ja kolme isoa luista "filettä" (kilon paketti). Syötävää nahkojen ja luiden poiston jälkeen ehkä 300 grammaa.
 
Liittynyt
6.2.2003
Viestejä
11 801
Ikä
37
Kariniemi

Ostin "broilerin rintafileitä marinadissa". Sain kasan marinadia ja kolme isoa luista "filettä" (kilon paketti). Syötävää nahkojen ja luiden poiston jälkeen ehkä 300 grammaa.
Ootko nyt ihan varma ettei ollut rintaleikkeistä kyse? File on file ja leike on ihan eri juttu. Turha siitä on valmistajaa syyttää, jos luet väärin tai et tiedä eroja.

E: Jos taas paketissa ihan varmasti luki file, niin sitten palautetta, jolloin saat varmaan rahat takaisin.
 
Liittynyt
4.3.2005
Viestejä
4 072
Ikä
37
W-ELEKTRO, Porvoo. Auto oli helmikuussa (valitettavasti) huollossa, kun muut paikat olivat jo kiinni klo 15 auton piiputtaessa kun ajelin duuniin. Vika: Laturi paskana.

Noo, poijjaat korjasi ja hyvin toimi. Kunnes viime viikolla alkoi laturivalo vilkkumaan aina välistä autoa käynnistäessa -> paloi siitä eteenpäin minuutin tai pari, ja sitten sammui. Soitin huoltoon, koska onhan tuossa jotain pielessä ja tuollaisella on takuu oltava. Ei siinä mitään, autoa porvooseen (asun Helsingissä) samalla kun menin duuniin ja sinnehän se jäi, kuulemma uusikin laturi oli paskana. Tilasivat uuden, asensivat tänään.

Pojat sitten toivat auton ihan duunipaikan pihaan, koska en päässyt sitä hakemaan kun ei autoa ollut. Laturi vaihdettu, valo palaa edelleen. Mutta kuulemma lataa kuitenkin. Jotain johtoa olivat vähän törkkineet. Valo ei kuulemma pala kunnolla, hehkuu vaan vähän. No kokeilin sitten siinä parkkiksella ajaa ja näinhän se oli. Pojat oli sitä mieltä että tää uusinkin laturi on paskana, että uutta aikaa vaan varaamaan. Kysyin, että mitä ne aikoo sille sitten tehdä. "Tilataan uusi laturi ja laitetaan kii".

Sanoin että kiitos mutta ei kiitos ja tässä vaiheessa alkoi hiukan epäilyttämään josko tää nyt ihan toimiva firma onkaan. Kyselin sitten vähän, että mikä juttu ja selvisi mm. että yhden tutun auto oli käynyt siellä "korjattavana": Vikaa ei ollut löytynyt, kun firman pojat oli käyneet tällä autolla syömässä ja eivät olleet tutkineet lainkaan. Hintaa tälle operaatiolle tuli ilman kuittia 70 eur. Vika löytyi kyllä toisella korjaamolla..

No, lähin sitten himaan ajelemaan niin johan se perkeleen valo siinä palaa paukutti koko vitun matkan stadiin. Kiva juttu jos lataa, mutta ei toi nyt ihan normaalia ole. Enkä usko että laturi toisensa jälkeen vaan on rikki. Vittu että vituttaa, niin paljon ettei oikeestaan enää edes tunnu missään. Mutta w-electroa lupaan mainostaa kaikille, ketkä haluavat autonsa paskasta vielä tuplasti paskemmaksi.
 
Liittynyt
10.1.2007
Viestejä
1 635
seksipankki.com

Tilausta odoteltu 5 viikkoa. Toimitus luvattu 2-7 päivässä. okei kiirevaraauksella, aika kiirettä tuntus puskevan. viikko sitten laitettu mailia missä vitussa kamat viipyy. ei vastausta. :(
 
Liittynyt
22.7.2010
Viestejä
133
seksipankki.com

Tilausta odoteltu 5 viikkoa. Toimitus luvattu 2-7 päivässä. okei kiirevaraauksella, aika kiirettä tuntus puskevan. viikko sitten laitettu mailia missä vitussa kamat viipyy. ei vastausta. :(
Mä tein tilauksen viime marraskuussa eikä ole tullut. Sähköposteihin eivät vastaa ja rahojani en ole enää nähnyt. Tästähän tuossa elokuun lopussa kuluttajavirasto varoittikin.
 

no-body

huuhaa
VIP
Liittynyt
5.10.2004
Viestejä
10 754
Ikä
40
Kaupunki
Porvoo
Näistä suoraan poliisille tekemään rikosilmoitusta. Varkauden tai petoksen puolellehan tuo menee.
Kuinkahan tarkka luettelo saamatta jääneistä tuotteista tarvittaan rikosilmoitusta tehtäessä? Saattaisi jollekulle nousta pieni puna poskille luetellessa poliisille yksityiskohtaisesti pumpattavia lampaita, transuleffoja ja XXL-anaalitappeja, joita on tullut tilailtua:D.
 
Liittynyt
16.12.2002
Viestejä
6 555
Nyt jo pitää tähänkin threadiin sortua mutta yksi firma on ylitse muiden joka ryssii vuodesta toiseen. Eli veikkaus. Joka kerta kun se tekee joka nettiin tai online koneeseen päivityksiä niin ne eivät toimi 1-2 viikkoon sen jälkeen. Nytkin meni eilen pienet voitot saamatta kun ei vaan netti eikä edes mobiiliversio pelannut tuossa 16.30-16.55(ja eipä ollut ihan nurkilla sitä kioskiakaan jonne olis korvesta kerennyt). Ja mistäpä seuraus no siitä kun viime maanantaina tekivät päivityksen jonka jälkeen sivut ovat sekavat ja kaikinpuolin hankalat.Esim vanhoja lottoja+kenoja ei voi uusia kuten ennen ja kirjautumisia saattaa joutua tekemään useita per kerta jne.
 
Ylös