Montignacin matalaglykeemiset tuotteet

Liittynyt
26.1.2006
Viestejä
2
Moi,

Tietääkö kukaan mistä voi ostaa Michel Montignac-tuotteita: suklaita, täysjyväkeksejä, hilloja etc. Etsin ko. tuotteiden maahantuojaa. Mahtaakohan kukaan tietää?
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Tietääkö kukaan mistä voi ostaa Michel Montignac-tuotteita: suklaita, täysjyväkeksejä, hilloja etc. Etsin ko. tuotteiden maahantuojaa. Mahtaakohan kukaan tietää?

Ei helkkari. Onko Montignacin opitkin jo tuotteistettu ja teollistettu? Aikanaan luin Montignacin "Syön hyvin ja siksi laihdun" -kirjan ja kyllähän ko. opit toimii (vaikkei ihan kaikkea ko. kirjasta ehkä kannatakaan uskoa). Mutta oman muistikuvani mukaan Montignac nimenomaan paasasi alkuperäisten raaka-aineiden puolesta ja jalostettuja, teollisesti valmistettuja eineksiä vastaan.

No, jokatapauksessa tässä vinkkejä, vaikken mistään Montignacin tuotteista mitään tiedäkään:

Suklaa: Osta mitä tahansa yli 85% kaakaota sisältävää (esim. Lindt 85%)
Hillo: Tee itse mansikoista tms. Älä lisää sokeria
Keksit: Unohda keksit :D
 
Jo vain löytyy tuotteita..

Niitä on pastoja, hilloja, suklaita, keksejä, leipää, jne. Kova sana mm. Lontoossa, jossa oikein Montignac putiikki Kylie Minoque vakioasiakkaanaan. Mä etsin nimenomaa maahantuojaa, en itse tuotteita, mutta tuotteista pitäisi näkyä maahantuoja tai valmistaja, jolta voi maahantuojaa kysyä.
 
Eikö tuo ollut se idiootti joka vastusti hiilihydraattien ja rasvojen syömistä samalla aterialla.

Itse asiassa pitäisi olla yleisesti tunnettu tosiasia että rasvat hidastavat hiilareita.
Eli hitaista hilihydraateista esim. täysruisleipä voilla voideltuna on vieläkin hitaampi energian luovuttaja.

Samoin proteiini + rasva imeytyy hitaammin kuin pelkkä proteiini.
 
Eikö tuo ollut se idiootti joka vastusti hiilihydraattien ja rasvojen syömistä samalla aterialla.

Itse asiassa pitäisi olla yleisesti tunnettu tosiasia että rasvat hidastavat hiilareita.
Eli hitaista hilihydraateista esim. täysruisleipä voilla voideltuna on vieläkin hitaampi energian luovuttaja.

Samoin proteiini + rasva imeytyy hitaammin kuin pelkkä proteiini.

Tuohon listaan lisättäköön että kyseisen herran mielestä lounaalla tai millään muullakaan aterialla ei saisi juoda vettä. Vesi muka hidastaa ruuan imeytymistä ja ruoka ehtii "mädäntyä" vatsalaukkuun.
Tiedä sitten pitääkö moinen väite paikkaansa :rolleyes:
 
Tuohon listaan lisättäköön että kyseisen herran mielestä lounaalla tai millään muullakaan aterialla ei saisi juoda vettä. Vesi muka hidastaa ruuan imeytymistä ja ruoka ehtii "mädäntyä" vatsalaukkuun.
Tiedä sitten pitääkö moinen väite paikkaansa :rolleyes:


Pitäisi varmaan "avata" herra Montignac ja ottaa asiasta selvä.
Täyttä puutaheinää ilman mitään tietellistä tutkimusta ja kuulostaa jo maalaisjärjellä täydeltä shitiltä.

Ainoa järki äijän kirjoituksissä on käsittelemättömän ravinnon terveellisyys.
Saman ovat tosin todenneet jo paljon aikaisemmin esim. Weider ja Zone.
 
Eikö tuo ollut se idiootti joka vastusti hiilihydraattien ja rasvojen syömistä samalla aterialla.
Mutta eikös hh:n nostattamat insuliinitasot saa rasvan varastoitumaan helpommin? Rasva kyllä hidastaa hh:n imeytymistä, mutta sitä kannattaa nauttia maltilla hh-aterioila.

Ja tämänkin informaation on minulle tarjonnut Hulkki + muut lähteet (tosin olen saattanut myös ymmärtää kaiken väärin).

edit:
Hulkin vastauspalstalta
"tutkimus on osoittanut jo kolmen gramman kalaöljyannoksen alentavan sokeripitoisen aterian aiheuttamaa insuliinivastetta merkittävästi."

En sitten tiiä onko vaikutus insuliinin eritykseen merkittävämpääkin huomattavasti merkittävämpi, jos voitelet kaikki leipäsi.
Aiheesta en tiedä juuri mitään, mutta kiinostaa sitäkin enemmän.
 
Mutta eikös hh:n nostattamat insuliinitasot saa rasvan varastoitumaan helpommin? Rasva kyllä hidastaa hh:n imeytymistä, mutta sitä kannattaa nauttia maltilla hh-aterioila.

Ja tämänkin informaation on minulle tarjonnut Hulkki + muut lähteet (tosin olen saattanut myös ymmärtää kaiken väärin).

edit:
Hulkin vastauspalstalta
"tutkimus on osoittanut jo kolmen gramman kalaöljyannoksen alentavan sokeripitoisen aterian aiheuttamaa insuliinivastetta merkittävästi."

En sitten tiiä onko vaikutus insuliinin eritykseen merkittävämpääkin huomattavasti merkittävämpi, jos voitelet kaikki leipäsi.
Aiheesta en tiedä juuri mitään, mutta kiinostaa sitäkin enemmän.

Eikö tuo lainaus ole ymmärrettävissä niin että kalaöljy(rasva) estää insuliinin nousua???
Eli lisää syitä heittää voita leivälle...
 
Eikö tuo lainaus ole ymmärrettävissä niin että kalaöljy(rasva) estää insuliinin nousua???
Eli lisää syitä heittää voita leivälle...
Pointti olikin jo se, että jo 3 gramman kalaöljyannos vaimentaa insuliinivastetta, joten pääasiassa päivän safkat voisi jakaa hh&prot ja rasva&prot -aterioihin. Näin voitaisiin vähentää joka tapauksessa erittyvän insuliinin vaikutuksia rasvan varastoitumiseen.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom