Pari ruisleipää tai isoa sämpylää, väliin reilusti lihaa (omia suosikkeja on kultakalkkuna tai Kariniemen paneroidut kanapihvit) ja salaattia, juomaksi puoli litraa maitoa ja päälle vielä pari tomaattia tai porkkanaa. Tuosta tulee jo 50g protskua, päälle 100g hiilareita ja 10-20g rasvaa eli n. 800 kcal. Pari tuommoista settiä päivässä. Välissä sekä myös iltapalana purkki rahkaa ja loraus (10-20g) rypsiöljyä, joka tekee 30g protskua ja sen 10-20g rasvaa. Siihen vielä aamupalalla puuroa/mysliä, maitoa/jukurttia, mahdollisesti jotain marjoja ja mehua/hedelmä eli 30g proteiinia ja 120g hiilareita.
Siinä on piilorasvoineen ja -hiilareineen rapiat 190/360/90 eli 3000kcal.
edit: Rahkat ja öljyt menee helpoiten alas sheikkerissä veteen sekoitettuna. Makuun kun tottuu niin siitä alkaa jopa pitämään.