- Liittynyt
- 29.8.2006
- Viestejä
- 17 023
- Ikä
- 39
Itse laitan tonnarin joukkoon oliiviöljyä sekä ketsuppia/sinappia. Fetaakin olen kokeillut, oli hyvää.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Haisee ainakin ihan saatanalle koko kämppä.Minkälaista tulee jos paistaa purkki tonnikalaa pannulla öljyssä?
PS ei se hetken höyrytetty broccolikaa mikää varsinainen herkku oo...
Haha, juu taidan tosiaa olla. Voihan siin tietty olla pinnas jotai bakteerei et siit voi olla hyötyyki höyryttää, eikä siit varmaa kaikki vitamiinit 10 minsa höyryttämisel katoo xDNo huhhuh mikä kermaperse. Kyllä se broccoli kannattaa syödä raakana.
Haha, juu taidan tosiaa olla. Voihan siin tietty olla pinnas jotai bakteerei et siit voi olla hyötyyki höyryttää, eikä siit varmaa kaikki vitamiinit 10 minsa höyryttämisel katoo xD