Miten porukka syö raejuustonsa?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja purkkis
  • Aloitettu Aloitettu
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Saarioisten kanakeitto tai savuporo-juustokeitto. Mikroon ja raejuustoa purkki sekaan.

Pitänee kokeilla nuudeleilla, olisi ainakin halpa vaihtoehto. Chiliä kunnolla sekaan vielä niin aaaahh..
 
Raejuusto munavoi:

-keitäppä 5 munaa kovaksi, kuori ja heitä muutama keltuainen vaikka koiralle
-survo munat (kanan) vaikka haarukalla suht isossa kupissa aika pienex
-sulatappa voita jonniin verran (makkuu antamaan)
-huljautappa voi kuppiin ja perrään purkki rakeista juustoo
-sekottele ja lissää halutessa hiukkanen suoloo

-lävväytä leivän päälle tahi lappaa sellasennaan kitusiin

Ohjeesta kiitos Lehtosen Maijalle. :worship: :5:
 
Ennen vierastin sitä melkeen kuin liikuntaa... Pelkästään raejuuston näkeminen kaupan hyllyllä sai vatsan kiertämään. :urjo:

Nyt punttaamisen myötä meidän suhde on muuttunut. Olihan sitä pakko maistaa, kun täältä pakkiksen sivuilta luin sen maineesta loistavana bodysafkana. Ennakkoluulot oli kovat ja ensimmäiset kerrat söin sitä suurinpiirtein iso-arskan kuva kätösessä voimaa antamassa... Ajan kanssa se rupes jostain syystä maistumaan paremmalta ja paremmalta, nykyään työnnän sitä melkeen joka safkaan mukaan! Paljaanakin menee hienosti. On kyllä hyvää! Sä kuulut aamuun ja iltaan, sä kuulut päivään jokaiseen... :haart:
 
purkkis sanoi:
Tuli lueskeltua toi erittäin hyödyllinen threadi siitä, miten maitorahkaa voi sekottaa niin, että siitä tulee hyvää. Kysyisinkin sitten vastapainoksi, minkä kanssa te syötte raejuustoa? Ei viittis vetää päivittäin proteiinin lähteenä pelkkää rahkaa.

Itselläni se raejuusto on menny yleensä paljaaltaan tässä koneen ääressä, joskus tehny tonnikalasalaattia, johon sitä voi pistää. Kerran tuli kokeiltua sitruunapippurin kanssa. Se toikin ihan hyvää vaihtelua makuelämyksiin.
Laitan sekaan tonnikalaa ja maitorahkaa. Tai sit iha raakana
 
Tuon imelän perään kun itse olen, niin olen hyväksi havainnut
leipäjuusto-simulaation: raejuuston joukkoon lakkahilloa.
Aika jees :)
 
Siloposki sanoi:
Suoraan purkista ja tungen sitä joka ruokaankin, oon addikti.

Samaa vikaa mullakin. Raejuustolisällä saa mistä tahansa pupujussin ruuasta miesten ruokaa ja emäntä tykkää kun kaikki ruuat kelpaa. Välipalana vetelen reseptillä Raejuusto+öljyä+HeMaPa/punajuurisalaatti. Hyvää ja helppoa ruokaa.
 
Kolme yleisintä ovat, joko raakana purkista, ananasmurskan kanssa sekoitettuna tai sitten paahtoleivän päällä marmeladin kanssa, mutta niin hyvää se on että lähes minkä tahansa kanssa se maistuu.
 
hmmm....Voi olla, että tähän ollaan jo vastattu (en jaksa nyt selata koko threadia läpi..), mut vastataampa nyt vielä kerran...
Eli raejuusto menee tällä hetkellä joko mehukeiton kanssa, taikka sitten lämpimällä aterialla keittovihanneksiin sekoitettuna.
 
Tästä ei moni pidä...

Silakkaa purkista ja raejuustoa. Hjyvää! Ja silakassa on eniten luonnon kreatiiniä, hyvin proetiineja ja hyvät aminohapot! Kaadan molemat lautaselle ja lappaan suuhun sekaisin. :thumbs:
 
No niin :offtopic: Mites noi pähkinät, onko miten rasvasia esim. tavalliset ruskeet pähkinät mitä näkee kaupassa myytävän ? Vois kokeilla joskus sipsin korvikkeena, pistaasipähkinät ainakin oli törky suolasia ja rasvasia naama kukki hyvin ku oli pussin vetäny lärviin silloin 15v teenagena :nolo:
 
Yleensä vedän ihan raakana tai:
-ananaspaloja sekaan tai:
-tonnikalamurskaa tai:
-paprikapaloja
:kuola:
Tämän päivän kokeilu: basilikalehtiä sekaan.
No oli aika mautonta mutta :3:
 
Raejuusto menee mm. porkkanaraasteen ja ananaksen seassa, suikalepaistin, kalan ja paistijauhelihan kanssa. Ja kun sen sekoittaa viä kunnolla joukkoon, niin hyvä tulee.
 

Latest posts

Suositut

Back
Ylös Bottom