- Liittynyt
- 27.7.2010
- Viestejä
- 23
Olen itse salilla käynyt "tosissani" koko viime vuoden, ja nyt tämä kesä on pidetty taukoa. Ennen vedin salin jälkeen salaatin jossa oli raejuustoa ja tonnikalaa (Proteiinia n.70g) joka oli siis päiväruokani.
Nyt pitäisi alkaa kiristämään tahtia kun kesäloma loppuu, joten pitäisikö minun jatkaa samalla linjalla, vai olisiko lisäproteiini päiväruuan lisäksi kohdallaan?
Aika paljon kavereista käyttää whey80, mansikanmakuista, ja on kuulemma hyvää ja tehokasta. Itselläni vain tulisi se vastaan että on laktoosi-intoleranssi, että pitäisikö mieluummin tilata tuota whey100, kun siinä ei teoriassa edes ole laktoosia? Ei se 60e lisähinta ole este, mutta en haluaisi turhasta maksaa.
Ja sitten vielä, mitä eroa on heraproteiini konsentraattilla ja isolaatilla? Isolaatti on kuulemma pidemmälle kehiteltyä, mutta mikä on todellinen käytännöllinen ero?
Nyt pitäisi alkaa kiristämään tahtia kun kesäloma loppuu, joten pitäisikö minun jatkaa samalla linjalla, vai olisiko lisäproteiini päiväruuan lisäksi kohdallaan?
Aika paljon kavereista käyttää whey80, mansikanmakuista, ja on kuulemma hyvää ja tehokasta. Itselläni vain tulisi se vastaan että on laktoosi-intoleranssi, että pitäisikö mieluummin tilata tuota whey100, kun siinä ei teoriassa edes ole laktoosia? Ei se 60e lisähinta ole este, mutta en haluaisi turhasta maksaa.
Ja sitten vielä, mitä eroa on heraproteiini konsentraattilla ja isolaatilla? Isolaatti on kuulemma pidemmälle kehiteltyä, mutta mikä on todellinen käytännöllinen ero?