Helppo ja nopea iltapala: 2 palaa ruisleipää, päälle sivellään sopivasti ketsuppia tai muuta tomaattikastiketta, tonnikalaa reilusti (mieluiten paloina vedessä-tonnaria), päälle juustoa (mieluiten ei mitään 5% rasvaa-"juustoa", vaikka 17% edam on ihan hyvä). Mikrota n. minuutti, ripottele päälle oreganoa ja eikun syömään . Herkuttelijat laittavat tonnikalan lisäksi täytteeksi vielä katkarapuja
Ravintoarvoista en osaa sanoa, mutta tuskin kovin pahat, ellei nyt tunge kokonaista juustoa tuohon, ja laittaa tonnaria riittävästi.
Aika perus mulla on purkki Ehrmmannia mansikoiden, mehun ja rypsärin kanssa. Ja jos joskus jaksan niin sitte jonkinlainen lämmin leipä juuston ja tonnikalan kanssa..
50 grammaa heraa, vettä, 2 raakaa kananmunaa ja vehnäleseitä sekoitetaan. Aikaa tekemisesssä ja nauttimisesa menee 1 minuutti. Sama käy myös aamupalaksi. Olen siis dietillä.