Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Eikai tosta ny sentään aivan tonnia tule?
Itse vedän 250-500g ehramia.
Katoppa toi on jo legenda juttu. Sanon sitä ehramiksi ja sillä siisti vaikka sen nimi olisikin joku kekkosen saksalainen sivistys sana.El_Ucca sanoi:Tarkoitatko Ehrmannia? Sulla lukee sigussakin ehramia.
Katoppa toi on jo legenda juttu. Sanon sitä ehramiksi ja sillä siisti vaikka sen nimi olisikin joku kekkosen saksalainen sivistys sana.
Mä saatan paistaa esim. 250-300g hunajamarinoituja broiskun fileesuikaleita ja nauttia ne salaatin ja parin hedelmän kera.
Yks vaihtis on myös esim. prk raejuustoa ketsupilla, keitettyjä kasviksia ja pari hedelmää.
Tai sitten keitän kaniksia 3-4, maustan suolalla ja sekoitan niihin 200g pinaattikeittoa.
Yks vaihtis on myös tehdä Pikkupavun pinaattinen proteiinipläjäys (tällä sivustolla ohje).
...mutta nälkäisenä ei kykene nukkumaan mennä! :O
:D Kaunis annos on ilo silmälle. :lol2: ...mutta tekee myös hyvää sielulle ja ruumiille!Ihan jäätäviä mixejä! Varsinainen kulinaristi :lol2: