- Liittynyt
- 24.5.2003
- Viestejä
- 1 462
Moi!
Tumma suklaa ja erityisesti tumman kaakaon flavonoidit (miten se nyt kirjoitetaan) on erittäin hyväksi ihmiselle. Just luin hesarista, tai jostain isosta lehdestä jutun, jossa jonku saaren asukkaiden pitkän ja terveen elämän salaisuus oli se, kun ne miksaili aitoa kaakaota joka ruokaan ja täten sai suuren määrän hyödyllisiä flavoneja kroppaansa.
Mistä suomesta saa erittäin tummaata suklaata, tai kaakaota? So far sokokselta löysin 82% (cacao) suklaata ja se on jo aika ytyä, mutta sais olla vieläkin ytympää. Suklaassa on haittapuolena tuo rasva, siksipä kaakao olisi parempaa.
Auttakaa jos tiedätte!
Tumma suklaa ja erityisesti tumman kaakaon flavonoidit (miten se nyt kirjoitetaan) on erittäin hyväksi ihmiselle. Just luin hesarista, tai jostain isosta lehdestä jutun, jossa jonku saaren asukkaiden pitkän ja terveen elämän salaisuus oli se, kun ne miksaili aitoa kaakaota joka ruokaan ja täten sai suuren määrän hyödyllisiä flavoneja kroppaansa.
Mistä suomesta saa erittäin tummaata suklaata, tai kaakaota? So far sokokselta löysin 82% (cacao) suklaata ja se on jo aika ytyä, mutta sais olla vieläkin ytympää. Suklaassa on haittapuolena tuo rasva, siksipä kaakao olisi parempaa.
Auttakaa jos tiedätte!