• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Mistä nickisi on peräisin?

Liittynyt
25.2.2012
Viestejä
736
Suomen ylivoimaisesti parhaasta tv-sarjasta mitä on ikinä tehty, eikä kukaan koskaan ikinä tule tekemään parempaa. Joka muuta väittää, on väärässä.
 
Liittynyt
30.4.2013
Viestejä
693
Pelasin aikoinaan nuorena peliä nimeltä World Of Warcraft ja piti hahmon nimi keksiä, ajattelin että laitetaan Crazy Finn mutta eihän se sopinut heidän nimistandardiin, no lyhennettiin sitten Crafin, vuosien saatossa nimen alkuperä kuulostaa tyhmältä mutta se nyt on pysynyt.
 
Liittynyt
8.10.2014
Viestejä
3
Tuossa, kun tuli aikoinaan CoDia väännettyä niin piti siihen sitten keksiä nicki. Ihan huumorilla ja todella randomilla heitin siihen sitten "gigglingwaterboiler". Siitä tulikin sitten ihan yleisesti käytetty alias. Ajan saatossa se muotoutui lyhyeksi "giggling". League Of Legendsiä pelatessa keksin hyvän tavan merkiksi tehdä tuosta tuplageestä capsillä. "GG" eli good game. Vanha nörtti täällä siis!
 
Liittynyt
26.11.2013
Viestejä
562
En bodaa, vaan bodailen. En ole tyttö. Salilla painolevyt ja painolevypakan tappi kohdassa kuten 14-vuotiaalla nörtillä tai aloittelevalla tytöllä. Jo lukio- ja amisikäiset jätkät käyttävät puolitoista kertaa isompia painoja kuin minä.
 
Ylös