• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Mistä nickisi on peräisin?

Liittynyt
30.5.2003
Viestejä
340
Mistä nick:isi on peräisin?

Tästä puhuttiinkin vähän jo tuolla toisella osastolla, mutta Miken ideasta pistän nyt ihan oman threadin pystyyn!

Eli: Mistä palstanickisi on peräisin?

Oma tarina on sellainen, että pelasin muutamia vuosia sitten starcraftia, ja nappasin siinä olleelta hahmolta nimen.

Mitens muilla?

Edit: prkl kissa hyppäs näppikselle, ni jäi teksti vähän kesken... :david:
 
Liittynyt
18.8.2003
Viestejä
2 107
Niko 79 sanoi:
oma nimi ja syntymä vuodesta toi 79
Kappas vaan! :lol2: :rolleyes:
 
Liittynyt
27.9.2003
Viestejä
3 209
Ikä
37
Joskus 15-vuotiaana ekaa kertaa mudia pelatessa kysyin äitiltä, että mikä ois hyvä naistaistelijan nimi. Ehdotti Faidraa ja sieltähän se on periytynyt.. ollut myös roolipeleissä joka ikisen hahmon nimi ;) On myös näytelmä, joka kertoo kuningatar Faidrasta joka rakastui omaan poikaansa, Hippolytokseen :P Ymmärtääkseni Faidra on siis antiikin mytologian hahmo.
 
Liittynyt
9.5.2003
Viestejä
2 538
Näin parina yönä hämärän unen jostain saaresta joka nousi merestä ja siellä oli ikivanha temppeli...yleensä tässä kohtaa herään mutta sana Cthulhu jäi jostain syystä pyörimään pääkoppaani. Tunnen myös outoa mielenkiintoa mustekaloja kohtaan.
 
Liittynyt
31.3.2004
Viestejä
227
Kirjahyllystä löysin pölyttyneen, kellastuneen ja antiikilta näyttävän Vänrikki Stoolin Tarinat by J.L. Runeberg, sivuja selatessa silmiini tarttui Sandelsin jalo sotaratsu Bijou. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä...."oih siinäpä oiva nimimerkki!" Q tuohon eteen on silkkaa hienostelua.

En tiedä miten se sitten minua kuvastaa, noh hulmuava harja on ja hevosmaista sitkeyttä, ja voimaakin. Tarpeen vaatiessa myös hirnahtelen iloisesti. :D
 

maxmussel

Prime Force Trainer
Liittynyt
4.4.2003
Viestejä
709
Inside-vitsi. Koulussa kun oli aian piirrelty tikku-ukkoja tekemässä mitä milloinkin, yleensä väkivaltaista... No, sitten siihen viereen piirrettiin älyttömän paisunut tikku-ukko... Minimussel ja maxmussel. Mwahahahhhhhahahahhah olipa hassua.
 

Gillyanne

Vaa'at kaatikselle ry
Liittynyt
5.7.2002
Viestejä
5 745
Gillyanne on muunnos Gillianista (jonka kuva on siis mun avatarissa). GA on upea nainen! :worship:


EDIT: Hyvä threadi muuten, ajattelin itsekin, että olisi kiva tietää, mistä ihmisten nickit ovat peräisin :)
 

N.O.Kummonen

Banned
Liittynyt
26.6.2003
Viestejä
1 241
totuus.
 
Liittynyt
2.9.2003
Viestejä
5 719
En millään keksinyt mitään ja muistui mieleen että kundikaveri sano edellisenä yönä mussukaksi. Edellinen kundikaverin tapainen (prööt...) sanoi kissaksi tuhat ja yksi yötä sitten ja yhdistelin sitten niistä jotenkin... Missukaksi...

Muistaakseni ajatuskulku oli jotain tämän suuntaista.
 
Liittynyt
10.12.2003
Viestejä
577
Vaimo on maininnut pari kertaa että kun ei vielä edes tunnettu ja istuttiin vierekkäin luennolla, hän huomasi ensimmäiseksi Leviksiin verhotut reiteni. Oli kuulemma vaikea pitää sormet irti nistä.

Sitten kun oltiin jo tutustuttu syötiin kerran broilerin koipireisiä. Meistä se oli hassu sana, ja illalla kun oltiin menossa nukkumaan, nainen upotti kyntensä reisiin ja sanoi "koipireisiä, nam." Sitten ei kuulunut muuta kuin slurp slurp slurp pitkän aikaa. :hyper:

Loppu on historiaa.
 
Liittynyt
12.1.2003
Viestejä
158
Olinpa kerran kesätöissä saksassa ja aina kun vitutti, niin repeatilla kun soitti kannettavalla Children of Bodomin Children of Bodomia helpotti kovasti. Jotenkin vain jäi sitten em. kappaleen alku mieleen :)
 
Ylös