- Liittynyt
- 24.8.2005
- Viestejä
- 384
- Ikä
- 47
Onko laktoosi vammaset syöny? pierettääkö? kun ei löydy mistään tuotteen laktoosi pitoisuutta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Minun mielestäni tuossa ei ole missään väitetty tuon olevan vähälaktoosista tms. joten voi varmaan olettaa, että kaikki hiilarit olisivat laktoosia. Eli noin 3,9g laktoosia/100g rahkaa.Onko laktoosi vammaset syöny? pierettääkö? kun ei löydy mistään tuotteen laktoosi pitoisuutta...
Itse en ole huomannut mitään tälläistä laadunvaihtelua. Ihan tasalaatuista on ainakin minulla ollut vaikka ihan säännöllisesti tulee sitä syötyä.Onko muut milbonaa vetävät huomanneet, että laatu vaihtelee melkoisen paljon välillä? Yleensä se on sellaista suht samettista koostumukseltaan, mutta ainakin muutama viikko sitten useammassa purkissa oli jotain ihmeen "rakeista" rahkaa..Lieneeköhän ollut viallinen erä vai onko muille tullut useamminkin tällaisia purkkeja eteen?
Ehrmanni taas on niin helposti syötävää, että purkki katoaa alta viidessä sekunnissa, eikä sitä koostumusta tarvi ruveta sen enempää ihmettelemään. :DSanomattakin selvää on että samaa ei voi sanoa Ehrmannista.
Ehrmanni taas on niin helposti syötävää, että purkki katoaa alta viidessä sekunnissa, eikä sitä koostumusta tarvi ruveta sen enempää ihmettelemään. :D
Onko muut milbonaa vetävät huomanneet, että laatu vaihtelee melkoisen paljon välillä? Yleensä se on sellaista suht samettista koostumukseltaan, mutta ainakin muutama viikko sitten useammassa purkissa oli jotain ihmeen "rakeista" rahkaa..Lieneeköhän ollut viallinen erä vai onko muille tullut useamminkin tällaisia purkkeja eteen?
Ainakin Ehrami menee rakeiseksi jos se jäätyy ja sitten sulaa. Jääkaappi liian kovalla ja Milbonat kiinni jäähdytyselementissä?Onko muut milbonaa vetävät huomanneet, että laatu vaihtelee melkoisen paljon välillä? Yleensä se on sellaista suht samettista koostumukseltaan, mutta ainakin muutama viikko sitten useammassa purkissa oli jotain ihmeen "rakeista" rahkaa..Lieneeköhän ollut viallinen erä vai onko muille tullut useamminkin tällaisia purkkeja eteen?
Ekan kerran oli jotain epätavallista yhessä milbonalavassa, maku oli jotenkin erilainen, vähän niinkuin pirkka-rahka, sellanen kitkerä tavallaan, ei ollenkaan niin samettinen kuin milboner yleensä... Toivottavasti ei toistu.
Maisteleeko teistä joku oikein hartaasti noita rahkoja niitä syödessään? Ei ne nyt mitään viinejä ole. (Tosin viinit ne vasta pahalle maistuukin, varsinkin punkku) Rahkaa kauhotaan alas, ei maistella.Ekan kerran oli jotain epätavallista yhessä milbonalavassa, maku oli jotenkin erilainen, vähän niinkuin pirkka-rahka, sellanen kitkerä tavallaan, ei ollenkaan niin samettinen kuin milboner yleensä... Toivottavasti ei toistu.