• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

BB Mikko Ovaskainen

Herra Ovaskainen

Mr.O
VIP
Liittynyt
23.9.2002
Viestejä
1 467
Kaupunki
Susiraja
Treenaatko Punkaharjulla? Punkaharjun keskustan BullHousella?
En, pitkä päivä edessä silloin, ei ehdi treenaa.

Ja muille selvennykseksi, tänään tiistaina lähden Tampereelle Gurua moikkaa ja illaksi Jyväskylään. Treenaan siellä jottain ja Tafferin Otto kuvvaa jos sitä huvittaa. Mahdollista jatkoa siis "Mestari"- sarjaan.

Huomenna olen Punkaharjulla Biisonimafian kanssa juonimassa.

Tsekkaa snäppiä, eläkä jiä asijoista paitsi urvelo.

Snäppi: mikkoovaskainen
 
Liittynyt
20.9.2015
Viestejä
105
Hyvä että oot nykyään aktiivisempi varsinki tuolla snapchatissa, on hyvää juttua usein. On kivaa seurailla kun tällänen draama vapaa ketju niinkuin joku sano, ja tosissaan se ainut draama mitä vois tulla on luultavasti liittyen siihen ettei kossua voi juoda. Hyvä hyvä!!:puntti:
 

Konaa

PT-Vatasen sihteeri
Mode
Liittynyt
10.2.2014
Viestejä
9 255
Tafferin blogista:

”Mestari” -sarja jatkuu! Kolmannessa osassa Ovaskainen opastaa miten takareisiä treenataan. Mukana treeneissä normaalisti kameran takana pyörivä ”keskivartalo lihavahko räpyläkauppias”, eli Tafferin perustaja Otto!

Alkuun höpöttelyä miten syksyn kisoihin valmistautuminen on edennyt ja miksi Otto on treenaamassa eikä kamerassa kiinni kuten yleensä. Vinkkiä tulee pitkin treeniä ja loppuun vielä hajatelmia miksi tehtiin kuten tehtiin. Taattua Ovaskais-laatua siis, Mikko kertoo totuuksia ja kettuilee päälle. Koska mestarit voi.

View: https://www.youtube.com/watch?v=WclfmzCWLSM
 
Viimeksi muokattu:

Herra Ovaskainen

Mr.O
VIP
Liittynyt
23.9.2002
Viestejä
1 467
Kaupunki
Susiraja
Lissee vaan videota kun ehditte. Pelkästään jo Mikon persoonallisuus nostaa videoiden arvoa julmetusti.
ovaskaisen videot 5/5. Parhaita bodiskenessä.
Thanks!

Joo, tosiaan tiistai ja keskiviikko oli aika pitkiä päiviä. Tiistaina ajelin ensin Matin luo Tampereelle (oli ihmeen tyytyväinen kuntoon. Ei heittäytynyt selälleen nauramaan. Purskahteli kyllä kesken lauseiden. Hass mies.) Matin luota heti takasin Jyväskylään ja siellä treenattiin Tafferin Oton kanssa. Jyväskylästä sitten painon lappulattiassa Savonlinnaan, jossa yövyin Alliancen Tonyn luona. Aamusta Punkaharjulle ja 0700 - 2330 kuvauksia Biisonimafian kanssa uuteen MC Helper 2:een. Tippu nesteitä pikkasen tuolla reissulla :D

View: https://www.instagram.com/p/BHPyegKhmsh/?taken-by=biisonimafia
 
Liittynyt
22.11.2009
Viestejä
139
Hyvä, että riittää intoa ja aikaa käydä erilaisissa projekteissa. Tafferin kanssa tehdyt Mestari-videot katsottu ja hyviä ovat.
Ovaskaisen menoa on mukava seurata. Tsemppiä dieettiin ja onnistuneita kisoja odotellessa.
 
Ylös