- Liittynyt
- 14.4.2006
- Viestejä
- 75
Niin olen vähän ihmetellyt että miksi aktiiviset salilläkävijät suosivat rahkaa ruokavaliossaan?
Katsoin äsken kaupassa sitä ravintosisältöselostetta niin eihän siinä ole kuin 11g protskua per 100g. Ja tonnikalapurkissa on 25g per 100g eli yhteensä 35g protskua ja maksaa vaan vähän päälle 1e.Ja rahkapurkki maksaa reilu 2e.
Ja muutenkin tonnikalaa ei tarvii alkaa mitenkään maustamaan että ei maistuis pahalle.
Ja on vissiin muuten raejuustopurkissakin enemmän protskuja kuin rahkapurkissa.
Eli siis: Mitä järkeä ostaa rahkaa kun saatte halvemalla enemmän proteiineja sisältäviä tuotteita??
Katsoin äsken kaupassa sitä ravintosisältöselostetta niin eihän siinä ole kuin 11g protskua per 100g. Ja tonnikalapurkissa on 25g per 100g eli yhteensä 35g protskua ja maksaa vaan vähän päälle 1e.Ja rahkapurkki maksaa reilu 2e.
Ja muutenkin tonnikalaa ei tarvii alkaa mitenkään maustamaan että ei maistuis pahalle.
Ja on vissiin muuten raejuustopurkissakin enemmän protskuja kuin rahkapurkissa.
Eli siis: Mitä järkeä ostaa rahkaa kun saatte halvemalla enemmän proteiineja sisältäviä tuotteita??