Mikä siinä rahkassa oikein viehättää??

Njooh, jonkin verran enemmän kyllä. Mutta raejuustoon pätee sama, kuin halpistonnariin: pitää maustaa jotenkin.

Raejuusto on kätevä laittaa melkein minkä ruuan sekaan tahansa, se kun ei maistu siellä juuri millekkään. Saa helposti ruokasetin arvot kohilleen kun kippaa puol purkkia raejuustoa sekaan (+18gr protua)

Tonnikalaan tosiaan kyllästyy pidemmän päälle. Nyt jonkun aikaa vedelly sitä tomaatissa olevaa, se on ihan ok. Arvot ei vissiin ihan yhtä hyvät kuin normaalissa.

Rahkaan nyt ei koskaan kyllästy (ehrman), se kun mansikka fun-lightiin sekoitettuna maistuu paremmalle kuin jugurtti.
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Ehram :haart:
Nimim. Kolmen viimeisen päivän aikana yhteensä 15 purkkia rahkaa mennyt. Taitaa olla enkat btw. :)
Tunaa meitsikin joskus itkua vääntäen suuhuni tunki "paljaaltaan" ja onnistuinkin veteleen sitä, mutta jossain vaiheessa tuli stoppi siihen, kun jumalaisen ehrami purkin hyllystä heiveröiseen käteeni nappasin niin paluuta ei enää ollut. :haart:
 
Nopeampi kuin tuna, helpompi syödä ja helpommin yhdisteltävissä/maustettavissa. En silti söisi rahkaa jos olisi joku helpompi prodelähde samalla hinnalla :-/
 
Kyllähän jotain scheissejauhoo saa halvalla mutta jonkun soijajauhon syöminen on sitten :urjo:

Mä en osaa laskea jauhoja 'oikeaksi' ruoaksi.. Ne on lisäravinteita. Mieluummin ottais proden jostain lähteestä, joka sisältää muutakin kun sen pelkän proden.
 
Joo melkein arvasin ton mutta kun puhuit pelkästä proteiinilähteestä niin oli pakko heittää ;)
Ja itsekkin kyllä syön 100x mieluummin rahkaa ja se on kuitenkin niin edullista ja hyvää että :)
 
Ja itsekkin kyllä syön 100x mieluummin rahkaa ja se on kuitenkin niin edullista ja hyvää että :)
No ei se kyllä mitään herkkua pelkästään ole, oli merkki mikä oli. Lapiolla maistelematta kerralla alas.
 
Raejuusto on kätevä laittaa melkein minkä ruuan sekaan tahansa, se kun ei maistu siellä juuri millekkään. Saa helposti ruokasetin arvot kohilleen kun kippaa puol purkkia raejuustoa sekaan (+18gr protua)

Tosi on :thumbs: Puuro-raejuustocombohan on ainakin jo klassikko, syön sitä nykyään töissä lounaaksi harva se päivä. Mutta siis noin niinq silteensä syötynä raejuusto ei uppoa meikäläiselle "raakana".
 
Mä en osaa laskea jauhoja 'oikeaksi' ruoaksi.. Ne on lisäravinteita. Mieluummin ottais proden jostain lähteestä, joka sisältää muutakin kun sen pelkän proden.
käsittääseni esim. soijajauho sisältää vaikka mitä muuta. enemmän kuin moni muu proteiinilähde. sama pätee kyllä heraproteiiniinkin. olomuodolla(jauho) ei ole mitään tekemistä ruoan 'oikeellisuuden' kanssa. ihan yhtä hyvin esim. lihasta voitaisiin tehdä jauhoa.
 
käsittääseni esim. soijajauho sisältää vaikka mitä muuta. enemmän kuin moni muu proteiinilähde. sama pätee kyllä heraproteiiniinkin. olomuodolla(jauho) ei ole mitään tekemistä ruoan 'oikeellisuuden' kanssa. ihan yhtä hyvin esim. lihasta voitaisiin tehdä jauhoa.

No se varmaan on kaikilla tiedossa, et olomuoto ei merkkaa mitään (ja esim. ruoan lämpimyydellä ei ole merkitystä :jahas: ), mut kyl mul on sellanen käsitys et jauhoista ei hirveitä määriä suojaravinteita löydy.
Jokainen saa ottaa prodensa mistä haluaa, joten :piis: ja :haart: , mut itse suosin rahkaa, kanaa, kalaa ja munia jo maun ja vaihtelun vuoksi, puhumattakaan monipuolisuudesta.
 
Mä kyllä rehellisesti tykkään rahkasta; se on raikasta ja sitä voi maustaa kivasti erilaisilla mauilla.:rock:

Yksi tosiaan, miksi syön sitä on, että se sopii kuin napa naaliin puuromällini kanssa. Paras aamupala ikinä. :) Okei, myönnetään, yksi syy on proteiini ja hinta. Milbonan rahkassa on prodea 12,2 100g:aa kohden ja hinta ei ole päätä huimaava. Lisäksi syön sitä, koska siitä saa kalsiumia.

Toi soijarouhe on tokkiinsa hyvä, mutta pöhöttää ja paukuttaa itseäni, vaikka kuinka sitä keitostelisin. Mutta ravintoarvoiltaan kiistämättä maitorahkaa parempi.:rolleyes: Syön sitä silti harvoin, ja pysyn maitorahkassani, koska lovestan sitä. :haart:
 
No se varmaan on kaikilla tiedossa, et olomuoto ei merkkaa mitään (ja esim. ruoan lämpimyydellä ei ole merkitystä :jahas: ), mut kyl mul on sellanen käsitys et jauhoista ei hirveitä määriä suojaravinteita löydy.
eiköhän herajauhosta löydy samat suojaravinteet kuin rahkastakin. kumpikin maitotuotteita.
 
Niin olen vähän ihmetellyt että miksi aktiiviset salilläkävijät suosivat rahkaa ruokavaliossaan?

Katsoin äsken kaupassa sitä ravintosisältöselostetta niin eihän siinä ole kuin 11g protskua per 100g. Ja tonnikalapurkissa on 25g per 100g eli yhteensä 35g protskua ja maksaa vaan vähän päälle 1e.Ja rahkapurkki maksaa reilu 2e.

Ja muutenkin tonnikalaa ei tarvii alkaa mitenkään maustamaan että ei maistuis pahalle.
Ja on vissiin muuten raejuustopurkissakin enemmän protskuja kuin rahkapurkissa.

Eli siis: Mitä järkeä ostaa rahkaa kun saatte halvemalla enemmän proteiineja sisältäviä tuotteita??

Tonnikalaa EI SAA millään mausteilla edes siedettävän makuiseksi ja jos rahka maksaa teilläpäin 2e niin vaihda kauppaa:D
 
Minkäs merkkinen tonnikala on kyseessä?
Rainbow tonnikala paloina vedessä 185g josta tonnikalaa 140g ja 20g/100g eli suomeksi sanottuna yhdessä purkissa on 28g proteiinia ja hinta noin 80senttiä eli kalliimpi kuin purkki Ehrmannia jossa on enemmän proteiinia..

Korjataan aiempaa kommenttia kun nyt aloin vertaamaan uudestaan "Rainbow tonnikalaa vedessä paloina" ja "Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä" niin molemmissa on lähes identtiset arvot eli 35g prodea / purkki. En tiedä mistä tuon aiemman arvon oikein repäisin?
 
prisma ja euromarket myy kans ehrmannia ja se on 59c purkki, meillä äijä ostaa pari lavaa aina kerralla ja se kestää ehkä 6pv... ;)
 
Ja nyt vasta tajusin et se fun light maistuu tosiaan hyvältä rahkassa!
Ennen oon vetäny vaan raakana. Tää on rakkautta ensi maistamisella :haart:
 

Suositut

Back
Ylös Bottom