Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Eikös ne ravintoarvot olleet jakaumaltaan ok vain hampurilaisessa? Ja vaikka sielläkin oli ok ravintoaine jakauma, ei se todista sitä että niissä oleva esim. rasva olisi hyvää rasvaa.hemmmo sanoi:Tämä erityisesti pisti silmään: Ravintoarvot suhteellisen ok jakaumaltaan vs. Ravintojakauma noissa = Paskaa . Eikö tuo ole ristiriitaista?
Rasva ei mene huonoksi uunissa paistellessa, tai keittäessä. Rasva taitaa mennä epäterveelliseksi vain paistamisessa.Ja mua edelleen kiiinostaa onko nuo rasvat todella paskaa? Jos rasvasta todella tulee myrkkyä kuumennettaessa, niin kyllä mun täytyy sanoa, että aika paskaa on myös esim lohi, joka paistetaan uunissa. tuohon en usko.
hemmmo sanoi:Tämä erityisesti pisti silmään: Ravintoarvot suhteellisen ok jakaumaltaan vs. Ravintojakauma noissa = Paskaa . Eikö tuo ole ristiriitaista?
hemmmo sanoi:Ja mua edelleen kiiinostaa onko nuo rasvat todella paskaa? Jos rasvasta todella tulee myrkkyä kuumennettaessa, niin kyllä mun täytyy sanoa, että aika paskaa on myös esim lohi, joka paistetaan uunissa. tuohon en usko.
hemmmo sanoi:Ja toisaalta palautusjuoman hiilarit = paskaa jos puhutaan noin yksiselitteisesti.
hemmmo sanoi:Ja edelleenkään. En ole tuota miksikään terveysruuaksi mainunnut, vaan halunnut lähinnä perusteitä mikä siitä tekee niin epäterveellistä. Ja vähän kyseenalaistanut sitä että se olisi täyttä paskaa. Lähes joka viestissä olen kyllä maininnut ettei se mitään terveysruokaa ole, mutta ei ilmeisesti kohtuudella syötynä kuitenkaan mitään epäterveellistä ja kohtuudella tarkoitan että noiden osuus pidetään suhteellisen pienenä kokonaiskulutuksesta.
hemmmo sanoi:en löydä oikein perusteita miksi ei mäkkisafkaa voisi syödä useinkin.
hemmmo sanoi:Ja noista rasvoista. Hyvä että kaivoit faktaa niiden vaikutuksista, mutta ongelma on että et ole kaivanut faktaa missä suhteessa se rasva muuttu huonommiksi. Ei ole paljon väliä jos se muutama prosentti muuttuu huonoiksi. Mua itseä kiinnostaisi todella miten paljon ne muuttuvat. En nyt jaksa uskoa, että hyvästä rasvasta tulee täyttä paskaa niinkuin annoit ymmärtää, kun se kuumennetaan.
rafael30 sanoi:Friteeratessa ne muuttuu kokonaan, en oikein keksi, miksi niistä vain osa muuttuisi. Kyllä ne kaikki rasvasolut kuumenee samaan lämpöön ja paskoontuvat kaikki samalla tavalla.
JWO sanoi:Btw: Kävelkääpä muuten mäkin ohi ja kattokaa millasia paksukaisia siellä istuu...ei oo kukaan kyllä yleensä missään rantakunnossa :lol2:
rafael30 sanoi:SANO NYT SUORAAN MITÄ HALUAT TIETÄÄ, ÄLÄKÄ KARKAA AIHEESTA!
Ei ne vitun mäkkisafkat muutu terveelliseksi vaikka joku Ekoistin läski toimittaja kuinka sanoo, että ei ne öljyt muutu ollenkaan transrasvoiksi kuumennettaessa ja ranskikset on voimamiehen ruokaa. Hyvin näyttää haitalliset rasvat tuhoutuvan ihmisen kropasta ihan tuosta vaan, kun katukuvaa kattoo.
hemmmo sanoi:Ok. mutta tiesitkö, että ne hyödylliset rasvat lihottaa saman verran kuin haitalliset. Vai näetkö ihmisten veren rasva-arvot vain päällepäin katsomalla?
hemmmo sanoi:Ok. mutta tiesitkö, että ne hyödylliset rasvat lihottaa saman verran kuin haitalliset. Vai näetkö ihmisten veren rasva-arvot vain päällepäin katsomalla?
Ja mitä edelliseen pastesin, niin kyseessä ei mielestäni ollut toimittaja: "Marja Mutanen tutkii myös rasvoja Helsingin Yliopistossa." Siis kyllä tuo oli ihan tutkijan kommentti. Mutta ehkä sinä osaat googlettaa niin hyvin, että tiedät paremmin.
rafael30 sanoi:Tjaa, näemmä Mäkkärin ranskalaisten rasvakoostumus on seuraava:
Koko 114g (normaalit)
Transrasvoja 4g
Tyydyttyneitä 3g
Tyydyttymättömiä 4g
rafael30 sanoi:Tjaa, näemmä Mäkkärin ranskalaisten rasvakoostumus on seuraava:
Koko 114g (normaalit)
Transrasvoja 4g
Tyydyttyneitä 3g
Tyydyttymättömiä 4g
hemmmo sanoi:Pitkä tarina.
Sen sijään kun ollaan sekakäyttäjiä ja otetaan rasvaa ja hiilaria sekaisin, niin GI:n perusteella ei voidakkaan sanoa enää oikein mitään miten safka imeytyy. Muuta kuin, että rasvahiilari-kombo imeytyy paljon hitaampaa kuin pelkkä hiilari. Ja välttämättä mitään nopeaa insuliinipiikkiä vereen ei edes tule.
Voi jeesus mitä juttuja...kokemuksen syvällä rintaäänellä voin todeta että se on kaikkea MUUTA kuin terveellistä...Stailivirhe sanoi:Minkä takia mäkissä ei ole mitään ruishampurilaista valikoimassa? Jossain vaiheessa taisi olla... Siitä majoneesit pois ja jos viitsii ihan kuivaa tavaraa syödä niin juustot kanssa niin ei oo niin epäterveellistä.
No kai se nyt silti on parempi vaihtoehto kuin QP ja ne kaikki muut vehnäsämpylähampurilaiset?Madiggen sanoi:Voi jeesus mitä juttuja...kokemuksen syvällä rintaäänellä voin todeta että se on kaikkea MUUTA kuin terveellistä...
Madiggen sanoi:Voi jeesus mitä juttuja...kokemuksen syvällä rintaäänellä voin todeta että se on kaikkea MUUTA kuin terveellistä...
Hyvää on se, että noilla on helppo saada kalorit täyteen, jos on huono syömään, niinkuin minä. Jos kaikkia puhtaita bodarisafkoja vetäisin, en ikinä saisi tarpeeksi kaloreita kasaan. Siksi käytänkin aika paljon rasvaa ruuanlaitossa.rafael30 sanoi:Sä tuossa kysyit vähän aikaa sitten, miksi mäkkisafkaa ei passaisi treenaajan syödä useamminkin, ja sitä olen yrittänyt tuoda esille. Siinä nyt ei vain ole kertakaikkiaan mitään hyvää verrattuna kelpo bodysafkaan.