Maustetut tonnikalat

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Carbon
  • Aloitettu Aloitettu
Itsellä on aina varastossa 5-10 purkkia pirkan chili-tonnikalaa siltä varalta että unohdan käydä kaupassa. Olen yleensä valuttanut ison osan öljystä pois ennen paistamista, mutta onkohan sillä merkitystä loppujen lopuksi terveellisyyteen?
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
Tillitonnaria menee sekä suoraan purkista että leivän päälle. Myöskin John Westin sitruuna-mustapippurituna on hyvää leivällä mutta niin pirun kallista...:kuola:
 
Tillitonnaria menee sekä suoraan purkista että leivän päälle. Myöskin John Westin sitruuna-mustapippurituna on hyvää leivällä mutta niin pirun kallista...:kuola:

Tää sama. En oikein edes muista miltä tuna maistuu ilman sitä tilliä.
 
chilitonnari ja raejuusto on jumalaisen hyvää...
myös sataya menettelee.
 
Hieman offtopic, but here goes... eli itse käytän ihan vaaleata tonnikalaa vedessä kun paistan jauhelihaa. 400g jauhelihaa + purkki tonnaria. Tonnikalaa ei oikeestaan edes huomaa jauhelihan seassa, joten hyvä uutinen niille jotka eivät tonnikalasta tykkää. Hyvä proteiinin lisääjä ateriassa.

Paksuakin chilitonnari- + raejuustoyhdistelmää pitää koittaa ruisleivän päällä. Voipi olla hyvä combo. Kiitti tästä ideasta :)
 
Tummaa pastaa ja purkillinen Rainbow tonnikalaa ja meksikolaisia vihanneksia on kyllä niin herkkua, että... Protskua ei tosin mitenkään liian paljon (~18g), mutta hyvää se on :D.

Chili ihan hyvää myös, mutta ei muut tuolle meksikolaiselle pärjää mitenkään.
 
Namia:

purkillinen maustamatonta tonnikalaa vedessä
mustapippuria
tiraus soijakastiketta
toskanalaista salaatinkastiketta (tuo vähän etikkaisuutta)
kevytjuustoraastetta

Kaikki sekaisin ja hyvää tulee.
 
Kuningas resepti tonnifisulle: Purkki raejuustoa, purkki jalapenoja ja purkki tonnikalaa (maustamaton/tilli/chili/citronpeppar) ja mausteeksi riittävästi cayennepippuria. Aah, kun on jumalaisen hyvvee. Jos polttaa suussa niin änänästä purkki sekaan.
 
Tillitonnikala on ihan hyvää. Samoin italialaisessa kastikkeessa (ts. tomaattikastikkeessa olevat) on ok. Kerran maistoin jotain chilijuttua öljyssä ja voi kun se oli.. outoa :urjo:
 
Tonnikala öljyssä itsessään on mielestäni sairaan hyvää, mutta jos lisää sweetchili -kastiketta niin se on vielä parempaa
 
Tonnikala öljyssä itsessään on mielestäni sairaan hyvää, mutta jos lisää sweetchili -kastiketta niin se on vielä parempaa :kuola:
 

Suositut

Back
Ylös Bottom