- Liittynyt
- 30.1.2006
- Viestejä
- 97
Näin flunssasta ja siitä johtuvasta ruokahaluttomuudesta johtuen ajattelin yhdistää iltapalan ja kuuman kaakaon lämmittämällä veden ja lisäämällä siihen kaakaonmakuista proteiinijauhetta. Mutta mutta, mitä nuo proteiinijauheet pitävät kuumasta? Liekö niille proteiineille käydä mitään, mutta entäs ne makeutusaineet? Canderel-purkeissa ainakin joskus mainostettiin että uudet jauhot kestävät jopa kuumennuksen (että vanhat eivät olisi kestäneet?). Kellään tietoa asiasta?
E: Menin sitten jo kokeilemaan. Sheikerissä kun oli ravistellut aineet sekaisin, tulppa aukesi ihan paineella pienten roiskeiden kera :D Hmmm..
E: Menin sitten jo kokeilemaan. Sheikerissä kun oli ravistellut aineet sekaisin, tulppa aukesi ihan paineella pienten roiskeiden kera :D Hmmm..